Gå til indhold
©  Foto:

Kolding Hotel Apartments - Mødelokaler

Hos Kolding Hotel Apartments danner vi rammerne om jeres møde. Det er hos os muligt at leje en penthouse lejlighed, hvor I kan være 10 personer, både rundt om bordet og i det bløde møblement. Den centrale beliggenhed byder på et væld af aktiviteter, når arbejdsdagen er ovre. Caféer, restauranter, shopping og kulturelle oplevelser findes få skridt fra jeres lejlighed. 

Kolding Hotel Apartments

 
Når I skal holde møde, kursus eller konference i Kolding, kan vi guide jer godt på vej og hjælpe jer fra start til slut med at skabe de rette kontakter, finde de perfekte omgivelser eller give inspiration.
 

Møde i penthouse - overnatning i lejligheder 

Kolding Hotel Apartments har 73 hotellejligheder. Vi råder over to Slotssølejligheder, der er perfekte som det alternative mødelokale. Der er rigelig plads til 10 personer, både rundt om mødebordet og i det lidt mere bløde møblement eller på den store altan med udsigt til Slotssøen. Her er ro og udsigt, så kreativiteten kan spire.

Når man holder møde hos Kolding Hotel Apartments, står vi for alt i AV-udstyr, ligesom parkering og trådløst internet er inkluderet i prisen. Når du overnatter hos os, får du en lækker lejlighed med stue, soveværelse, køkken og bad.

Har I en større konference, kan I bo i Kolding Hotel Apartments og afholde mødet et sted i nærheden. Visit Kolding hjælper gerne med at sammensætte et program.

Aktiviteter

Når arbejdsdagen er ovre, er der masser af muligheder. Fitnesscenteret og det 5-stjernede vandland Slotssøbadet, ligger kun få minutter fra Kolding Hotel Apartments. Der er gode løberuter lige uden for døren, og midtbyen med sine gode shopping muligheder ligger lige rundt om hjørnet med restauranter, caféer og et levende kulturliv.

Det aktive møde: Når der skal tænkes store tanker, er det vigtigt for hjernen, at den får nye input og masser af frisk luft. Det er oplagt, når man holder sit møde hos Kolding Hotel Apartments.

Hjemmeside - Kolding Hotel Apartments

Share your experiences with us: