Hotel Apartments in Kolding
Room Scandic Kolding

Overnatning i Kolding

Foto:Kolding Hotel Apartments&Scandic Kolding

Find din overnatning i Kolding og Christiansfeld her

Det er som med oplevelserne i Kolding og omegn: Her finder du en stor variation i dine muligheder for at overnatte. Du kan vælge alt fra eksklusive til afslappede hoteller. Fra storbyophold til overnatningssteder, der ligger smukt i naturen. Fra sportshoteller til små autentiske steder, der byder dig på Bed & Breakfast.
 

På en dejlig lokal dansk kro, der sover og spiser du godt. I Kolding finder du et stort udvalg af forskellige kroer. Nogle ligger centralt. Andre ligger i de små byer rundt omkring Kolding. Spis fx fantastisk på Tyrstrup Kro i Christiansfeld eller nyd en god dansk middag på Bramdrupdam Kro. Overnat på Kryb i Ly i der er en af Danmarks mest historiske storkroer, eller oplev den lokale kro i Sdr. Bjert. Hver dansk kro har sig egen unikke fortælling - vil du opleve den lokale autentiske historie, så skal du vælge at bo på en af de små kroer i området.

Kroer i Christiansfeld og Kolding

I Kolding og omegn kan du bo som en konge eller dronning. Vælg fx den smukkeste udsigt på Kolding Fjord Hotellet, et helt særligt designhotel med en unik beliggenhed. Eller bo på Brødremenighedens Hotel i UNESCO-byen Christiansfeld. Her har medlemmer af det danske kongehus ofte boet, og du kan overnatte på et værelse opkaldt efter fx Frederik VII eller Christian X. 
Mange af dine andre valgmuligheder ligger centralt, så der er kort afstand fra kulturoplevelse til en god nats søvn.
 

Hoteller i Christiansfeld og Kolding

Andre overnatningsmuligheder i og omkring Kolding

Hejlsminde Camping
Hejlsminde Camping

Campingpladserne

Er du til smukke pladser og den frie natur? Eller vil du bo helt tæt på byens mange tilbud? Det er op til dig. For Koldings mange campingpladser har det, du søger. Vælg mellem pladser med mange aktiviteter og pladser med mere fredelig stemning. Eller mellem pladser i fantastisk natur og pladser med børnevenlige strande. 

Vandrehjem i Kolding
VisitKolding

Vandrehjem & Sportshotel

Vandrehjemmet i Kolding ligger i gåafstand fra midtbyen og tæt på mange af byens attraktioner. Desuden har Kolding også 2 sportshoteller, hvor du kan overnatte. De ligger heller ikke langt fra bymidten og giver rige muligheder for at dyrke aktiviteter for hele familien.

Sommerhusudlejning i Kolding
Niclas Jessen

Sommerhusudlejning

.Lej dit sommerhus her. Kolding og Christiansfeld har mange sommerhuse rundt i området - find det, du søger, her hos et af udlejningsbureauerne i Kolding-området.

Koldings bed and breakfast
VisitKolding

Bed & Breakfast

I Kolding finder du også et stort udvalg af lokale Bed & Breakfast - se dem alle her og find det, du bedst kan lide.

Ferie i Kolding på Bondegaarden
Visit Kolding

Bondegårdsferie - Bed & Breakfast

Bondegårdsferie/Bed & Breakfast når det er bedst. Med hjemmelavede marmelader og aftensmad, lavet fra bunden. Hvem kunne ikke brug et par dage med god dansk hjemmelavet mad? Er du enig, så book din ferie her. Tag familien med. Nyd dagene i naturen og med dyrene på gården.