©  Foto:

Aktiviteter i Lalandia Billund - Oplev alle de sjove aktiviteter i Lalandia i Billund.

Super ferieoplevelser for hele familien i Lalandia Billund 

Velkommen til en verden fuld af leg i Skandinavien største ferie- og oplevelsescenter. Nyd det tropiske klima i den gigantiske Aquadome med vandaktiviteter i alle afskygninger og masser af sjov for både store og små. Få fart og spænding i Tornado, Twister og Octopus Racer vandrutschebanerne, og nyd badelivet, mens de mindste fornøjer sig med de mange vandaktiviteter i børneområderne og aktivitetsbassinerne. 

Tag familien med på opdagelse i den imponerende arkade, hvor himlen altid er blå. Her føler man sig hensat til et sted langt sydpå og bag de flotte sydlandske husfacader gemmer sig hyggelige og børnevenlige restauranter, spændende butikker og masser af underholdning for hele familien, bl.a.: Monky Tonky Land, minigolf, bowlingcenter, sportshal, fitnesscenter og Winter World med skibakke, skøjtebane og meget mere. I Lalandia finder I rammerne for en vellykket ferie for alle – uanset vind og vejr.

Book et ophold og slip familiehyggen løs i et moderne feriehus. Vi har feriehuse fra 4 til 8 personer, som alle har egen terrasse og parkeringsplads. Alle ophold i Lalandia er inkl. adgang til Aquadome, Monky Tonky Land, børneunderholdning og slutrengøring.  

Læs mere om vores tilbud og find din Lalandia-ferie på www.lalandia.dk - Så er legen i gang!

Se åbningstiderne for aktiviteter, restauranter og butikker i Lalandia Billund på lalandia.dk.