©  Foto:

Arena Syd Vamdrup - Sportscenter i Vamdrup lidt uden for Kolding

Stor multihal på ca. 2000 kvm. der kan rumme 2 træningsbaner, 10 badmintonbaner, 3 volleybaner, 1 tennisbane, 1 håndboldopvisningsbane.
Øvrig anvendelse: Alle former for sportsaktiviteter, koncerter, konferencer, udstillinger o.l.
Multihallen er udstyret med 2 delt lydanlæg, en hejsevæg så hallen kan deles i 2 samt andre adskillelsesmåder med net.
Multihallen har indbygget en god akustik og der er tilskuerbalkon over tribunen.
Ved anvendelse til koncerter kan multihallen rumme 4000 stående gæster, ved opdækning til større arrangementer er der plads til ca. 1500 personer.

Kultursalen – NORDEA salen er på ca. 175 kvm. og kan anvendes til mange formål. Der er plads til 150-200 personer afhængig af opstilling. Lokalet er velegnet til foredrag, små teaterforestillinger, musikoplevelser, konferencer, men kan også anvendes til selskabslokale, sportsaktiviteter, storskærmslokale osv.
Kultursalen har en god akustik og kan udstyres med audiovisuelt udstyr. Kultursalen er begrænset mod Sportsgalleriet ved en foldevæg, så de 2 lokaler kan slås sammen til et stort rum. 

Sportsgalleriet
er et multianvendeligt lokale. Lokalet er udstyrsmæssigt indrettet således, at man kan komme ind fra gaden og gøre et eller andet, f. eks. spille bordtennis, klatre i tove og ribber eller dyrke andre motoriske udfoldelser.
Det fungerer også som modtagelsesområde ved større fester og kan være anretter lokale eller foyer for multihallen og kultursalen. I galleriet er der skiftende kunstudstillinger.
Der er siddetrapper, så publikum har fin udsigt til optræden, der foregår i galleriet.

I kælderetagen findes der billard lokale på 160 kvm. samt 7 omklædningsrum med badefaciliteter til multihallens brugere.
I den gamle del af anlægget, nord/vest hjørnet ud mod boldbanerne, findes der omklædningsrum til udendørs idræt, en skydekælder med 9 baner til riffel og pistol, samt et mindre klublokale til skytterne.

Aktivitetsgaden er centrets omdrejningspunkt. Det er her man ankommer og har adgang til alle faciliteterne. Gaden indeholder servicefaciliteter for publikum, f.eks. toiletter, garderobe og legeområde for små børn.
I Café Syd er der plads til ca. 100 gæster. Fra gaden og caféen er der direkte adgang til tilskuerbalkonen i multihallen.

Lille multihal: En sal velegnet til foredrag og møder med op til 200 deltagere. Ligeledes velegnet til musik, foredrag og kurser. Er beliggende i niveau med Gaden og køkkenet, som har et bredt varieret udbud. Vi kan levere det du forespørger! Bag multihallen bor Sport og Fitness, et moderne fitnesscenter på 450 m2. Konceptet henvender sig til almindelige borgere, foreninger, erhvervslivet, firmaidrætten og ældreidrætten, til tilbydes faciliteterne i et omfang, som er meget brugervenligt.

 

Åbningstider i Arena Syd.

Vi har åbent man- til torsdag kl. 08.00 - 22.00.

Fredage er der åbent kl. 08.00 - 19.00 - til kl. 22.00 (hvis du vil booke hallen)

Weekends er der åbent ved aktivitet i hallerne.