©  Foto:

Bowl'n'Fun - Bowlingcenter i Kolding

Hos Bowl’n’Fun kan I meget mere end at bowle. Prøv bl.a. de spændende og nervepirrende Escape Rooms, skydesimulator, Happies Legeland for de små eller actionspillet Laser Hero. Kontakt os og hør nærmere om vores muligheder for gruppeoplevelser.

Bowl'n'Fun er Danmarks største kæde af bowling- og forlystelsescentre. Og hvis du spørger deres gæster, er de nok også det sjoveste mødested for alle aldre i hele landet. For hold nu op, hvor bliver der hoppet, dystet, fejret og grinet igennem. 

Der er fuldt drøn på alle deres forlystelser dagen lang, ugen igennem – og der bliver spist og leget hele året rundt.

Når du holder fødselsdag, konfirmation, blå mandag, julefrokost, firmaarrangementer eller bare fejrer hverdagen med en hyggelig familieaften hos Bowl'n'Fun, kan du være sikker på, at der er noget sjovt at være sammen om. Mellem high-fives, adrenalinkick og grineflip kan I nyde en Big Time Grillbuffet i vores restaurant The Grill, hvor vores kokke står klar ved den åbne grill og tilbyder madoplevelser for enhver smag.

Bowl'n'Fun er udover det handicapvenligt. 

De sjoveste oplevelser skaber I med hinanden – vælg mellem

  • Bowling
  • Happie's Legeland
  • Escape Room
  • Laserskydning
  • Minigolf
  • Race Room

Du finder dem i 17 byer på Fyn, Sjælland og i Jylland – og blandt andet Skovvangen 35, 6000 Kolding.

Er i også sultne? Så få max udbytte af jeres besøg med Max'Rabat

Når du besøger Bowl’n’Funs restaurant, The Grill, så får du 30% rabat på alle de forlystelser I prøver. Så der sørges både for en sjov dag og at I ikke går hjem på tom mave.

Åbningstider