©  Foto:

Cykelruter omkring Billund

Med mere end 11.000 km skiltede cykelruter, ingen halsbrækkende bjerge og aldrig langt til næste oplevelse eller overnatningssted, er Danmark noget nær det perfekte cykelland. Uanset om du har lyst til at suse ud ad landevejene eller cykle i frigear gennem skoven med familien, så findes der en cykelrute for alle. 

Området omkring Billund byder på flere spændende cykelruter. Med et varieret landskab, fra åbne marker til tæt skov, og mange fantastiske attraktioner undervejs, er der noget at se og opleve uanset hvor du cykler hen.

Der er tilrettelagt syv cykelruter, så du på fineste vis kan opleve Billund-området på to hjul. Med syv forskellige ruter, er vi ganske sikker på, at du finder en som passer til din ferie. Ruterne til Grene Sande og omkring Grindsted er med sit flade terræn og mange gode picnicsteder perfekte for familier. Vores cykelruter ’Tour de Dal’ og ’Slot & Skov’ tager dig længere ud i landskabet og er derfor bedst til landevejscyklisten, som gerne tager et par kilometer ekstra i sadlen.

Uanset hvilken rute du vælger, er vi sikre på, at en cykeltur rundt i Billund-området vil blive en vellykket del af din ferie i Danmark. God tur!