©  Foto:

Danhostel Kolding

Kolding vandrerhjem er placeret i grønne omgivelser i nordbyen, 10 minutters gang fra centrum. Det ligger højt hævet over den gamle del af byen, med udsigt til både Koldinghus, Slotssøen. havnen og fjorden.

Se vores mange gode TILBUD på www.danhostelkolding.dk  

Danhostel Kolding har indgået partnerskab med Coop, Matas, FDM og Ældresagen, det giver 10 % rabat på overnatning for alle medlemmer.

Kolding vandrerhjem er placeret i grønne omgivelser højt hævet over byen, med udsigt til Koldinghus, Slotssøen, havnen og fjorden, kun 10 min. gang til centrum. Bus fra stationen. 
Som gæst på Danhostel Kolding er der fri entré til SlotssøBadet – Koldings tropiske vandparadis.

Danhostel Kolding har i 2019 fået et super lækkert nyt gæstekøkken med tv stue og hyggekrog. Vi tilbyder 22 store lyse comfort værelser, nogle med fransk altan andre med udgang til haven, samt 6 hyggelige værelser i hovedhuset med nye lækre badefaciliteter på gangen. Nyistandsatte mødefaciliteter. Lege og spillerum i Christian den 4. vinkælder. Hovedhuset som er fra 1938 er nænsomt istandsat og fremstår i dag som et moderne vandrerhjem, Bed & Breakfast velegnet til familier, grupper, lejrskoler, møder og kurser.

Vi modtager gerne bestillinger på Brunch arrangementer og Mindekomsammen i vores smukke spisestue med panoramaudsigt.

Trafikalt ligger Kolding i landets store vejkryds med motorvejsforbindelse til alle verdenshjørner. Topattraktioner i Kolding er Koldinghus og Kunstmuseet Trapholt. 1/2 times kørsel til Skamlingsbanken, Christiansfeld, Legoland og Givskud Zoo. Besøg H.C. Andersens hus i Odense eller Ribe Domkirke, Vikingecentret, Vadehavet og Tirpitz museet, mindre end 1 times kørsel fra Kolding. Endelig tager det kun 2½ time at køre til København og 1 time til den dansk-tyske grænse. Det er her naturfænomenet Sort Sol kan opleves forår og efterår.

Team Danhostel Kolding glæder sig til at byde velkommen i de smukkeste omgivelser.

Vært
SlotssøBadet v/ Eva