©  Foto:

Få en vild dag i GIVSKUD ZOO. Med Be Happy Pass

Kør gennem dyrenes verden i jeres egen bil. Få spændende safarioplevelser. Besøg dyrene i vores zoo og oplev dinosaurparken

Bliv revet med.
Mød de vildeste dyr i zoo og på safari. Se bl.a. løver, giraffer, pingviner og elefanter lige i øjnene. Kom tæt på T-rex og andre 50 dinosaurer, klap gederne og leg på sjove legepladser.

Hvis du har fået et gratis Be Happy Pass
Hent dit vilde Adventure Badge i billetsalget. Husk at vise dit Be Happy Pass.

Om GIVSKUD ZOO
Få en dag, I ikke glemmer. Gå rundt i zoo og kom tæt på bl.a. gorillaer, brillebjørne, elefanter og mange andre dyr. Glæd dig til at se pingviner. På land vralter de. Men i vandet boltrer de sig. De er lynhurtige, og det ser næsten ud som om de flyver under vand. Pingvinernes anlæg er Danmarks største. Det breder sig over 6.000 m2 og pingvinerne har over 900.000 l vand at svømme i.

 

© GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA. Foto: GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA.

Oplev mere end 50 dinosaurer
I Dinosaurparken imponerer over 50 dinosaurer dig med deres størrelse og fremtoning. Det er fortidens giganter, som du kan se i naturlig størrelse. Blandt andet Tyrannosaurus rex. Dens bid var 15 gange stærkere end en løves. Og den kunne spise op til 200 kg i én bid. Hvor meget vejer I i jeres familie? Kunne en turannosaurus rex spise jer alle i én bid?

 

© GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA. Foto: GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA.

Leg jer ind i naturens verden
Alle steder kan I komme tæt på dyrenes verden. Hos både lemurer, berberaber og geder kan du gå helt ind i deres anlæg. Samtidig er der masser af sjov for børn på legepladserne og i aktivitetslejrene. Husk - I får zoo, safari og dinosaurpark i en og samme billet. Det bliver en vild dag.

Her får du et gratis Be Happy Pass
Du får et gratis Be Happy Pass til dig og familien, når du overnatter hos en af vores Preferred Partners.

 

Få seje Adventure Badges til jeres pas
Tag passet med ud til de steder, du finder i passet. Vis det, når I kommer frem, og få jeres badge. Mange steder har endda et ekstra tilbud. Du kan se alle attraktionerne her.

THE LEGO® MOVIE 2™ © & ™. Warner Bros. Entertainment Inc., & The LEGO Group. LEGO, the LEGO logo, the Minifigure and the Brick and Knob configurations and LEGOLAND are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. ©2023 The LEGO Group. All rights reserved