©  Foto:

Filskov Kro Fodboldgolf - Fodboldgolf ved Filskov Kro tæt på Billund

Velkommen til Filskov Kro Fodboldgolf


Fodboldgolf er en sjov aktivitet, god underholdning og dejlig motion for hele familien. Fodboldgolf er perfekt til familiefesten, polterabend, firmaturen, konfirmationen og børnefødselsdagen, eller som et afbræk fra powerpoint og post-it's til konferencen.

Hos Filskov Kro Fodboldgolf har vi de helt perfekte rammer til at kunne afholde dit næste arrangement. Anlægget består af 2 toptrimmede 18 hullers fodboldgolfbaner fordelt over et 5,6 hektar stort område.

Fodboldgolfanlægget er etableret i forbindelse med kroen, som både rummer frokost- og aftenrestaurant, selskabslokaler på op til 160 personer og mødelokaler med diverse av udstyr. Udover en sjov og hyggelig dag på fodboldgolfbanen, giver dette os mulighed for også at tilbyde dig en ”all inclusive” pakke i en af kroens hyggelige lokaler. Læs mere om dette på hjemmesiden.

Du kan naturligvis også vælge ”gør det selv” løsningen hvor du, når entreen er betalt, frit kan benytte vores klublokale eller en af vores terrasser og nyde din medbragte mad.

 

Vi glæder os til at tage imod jer på banerne!