©  Foto:

Gammel Varde Å - Tag til Gammel Varde Å for en gåtur eller en fisketur tæt på Billund

En fisketur ved Gammel Varde Å er en oplevelse for livet
Varde Å fik i 2010 sit gamle løb tilbage og i sæsonen 2011 blev der fanget ikke mindre end 143 laks og havørreder på dette stykke å. Gammel Varde Å kan ved højvandstand minde om en flod, med stærk strøm og dybe partier, så her har du mulighed for at få drømmefisken på krogen og få en oplevelse for livet.

Du finder Gammel Varde Å ca. en halv times kørsel fra Billund - tæt på Kvie Sø. Der er flere gode parkeringsmulighed langs fiskestrækningen. Kommer du fra Billund, anbefales det at parkere på p-pladsen ved Kanalvej.

Husk, at alle lystfiskere mellem 18 og 65 år skal have et gyldigt fisketegn for at kunne fiske i de danske fiskevande. Fisketegnet kan købes på www.fisketegn.dk hos Posten i SuperBrugsen i Billund eller hos McNab Jagt og Fiskeri, Trehøjevej 31, 7200 Grindsted, tlf. 7532 0622.

Udover det obligatoriske fisketegn, har du også brug for et fiskekort, hvis du ønsker at fiske i vande som er lejet ud til lokale sportsfiskerforeninger. I Billund-området er det Grindsted Sportsfiskerforening, der står for fiskekortsalget, som udelukkende foregår online på www.fiskekort.dk.