Gå til indhold
©  Foto:

Geografisk Have i Kolding for børn

Nyd de tusinde farver af roser, lyt til den lille gurglende bæk, duft til den friske luft mens du leger gemmeleg i skoven med kæmpehøje træer eller den populære bambuslund.

Nyd de tusinde farver af roser, lyt til den gurglende bæk og duft til den friske luft, mens du leger gemmeleg i Bambuslundens labyrintiske tunneller, Grotterne eller under Syvdalens kæmpehøje træer. Besøg også Kolding Miniby, hvor du bliver kæmpestor blandt de små huse.

I denne gigantiske, grønne oase i Kolding, kan du vandre rundt i hele verden, hvor du, hvis du bruger alle dine sanser, kan blive en del af et forbløffende natur-eventyr. I Dyrefolden kan du klappe geder og hilse på kaniner, høns, ponyer og klippeegern. Måske møder du også havens nysgerrige kat!

Rejs til Japan eller Kina, hvor du kan se Danmarks første bambus, som flyttede til Kolding fra Kina i 1921. Rejs til Nord- og Sydamerika og find de sydamerikanske mammutblade, som er så store at du helt kan forsvinde i deres skygge.

Efter din opdagelsestur kan du nyde en velfortjent snack i havens hyggelige Café Lykkefund, eller lege videre på en af havens sjove legepladser.

I Geografisk Have løber du aldrig tør for mysterier og eventyr, som skal afdækkes. Så vent ikke længere, lad hele verden blive din udendørs legeplads!

Share your experiences with us: