©  Foto:

Huset i Hejls - Overnat ved Kolding, tæt på attraktioner og seværdigheder

Velkommen til Huset i Hejls
Et helt særligt hus med både bed and breakfast, festsal og butik, fyldt med skønne ting fra alverdens steder.

Bed & Breakfast

Der er ialt 8 værelser med ialt 20 senge fordelt i både stueplan og på 1. sal.

Her er både dobbeltværelser, trepersoners værelse og samtidig god plads til, at hele familien kan opholde sig her.
Der er badeværelser og toiletter på gangen.
Sengelinned er altid inkluderet i overnatning på B&B hos os.

Man kan leje værelserne enkeltvis, men det er også muligt at leje alle værelser og festsal med plads til 70 gæster i forbindelse med familiefester, seminarer, firmafester osv.

Lige uden for døren er der stor parkeringsplads, og vi har naturligvis gratis parkering.


Som gæster på vores bed & breakfast kan I vælge at bestille morgenmad, eller I kan selv tilberede mad. I det veludstyrede køkken er der ovn, mikroovn og kogeplade samt kaffemaskine, køleskab, fryser og opvaskemaskine. Udenfor har vi en grill, som I er meget velkomne til at bruge, hvis I selv vil lave frokost eller aftensmad.

Køkkenafdelingen rummer også stor spiseplads samt et sofahjørne med et udvalg af bøger og spil, så hele familien kan hygge sig sammen.

Bag huset har vi en stor have med plads til, at børnene kan lege og spille bold, og der er hyggekroge med borde og stole.


Oplevelser i området: Huset i Hejls ligger tæt på en række attraktioner og seværdigheder. Der er kun otte kilometer til det smukt renoverede Christiansfeld, som Unesco har udnævnt til verdensarv

Fra Hejls er der blot to kilometer til badestranden i Hejlsminde, og på et kvarter i bil kan man nå til enten domkirkebyen Haderslev, eller Kolding med Koldinghus Slot, og kunstmuseet Trapholt

Tæt ved finder I det historiske og naturskønne Skamlingsbanken, og der er i det hele taget rige muligheder for at nyde den flotte natur i området på vandreture eller cykelture.
Med den centrale beliggenhed er Huset i Hejls derfor oplagt som udgangspunkt for en ferie i Sydjylland eller Sønderjylland.