©  Foto:

Lyksvad Fiskefarm - dansk kaviar i topkvalitet

Lyksvad producerer ægte caviar af fineste kvalitet til gourmetrestauranter, men har også salg til private.

"Lyksvad er en familieejet og -drevet virksomhed, som har udviklet sig fra et traditionelt til landbrug til nu, som de eneste i Danmark at producere caviar. Pakket direkte på gården.

Lyksvad Caviar bliver i dag drevet af brødrene Jakob og Kristian Larsen. Vi har stor fokus på kvalitet og friskhed. Vi opdrætter fiskene, og vi forarbejder selv caviaren, derfor kan vi garantere friskheden og sporbarheden på alle vores produkter – hele vejen fra vand til bord!

Lyksvad har opdrættet fisk, primært ål og stør i mere end 20 år. Fiskene lever i indendørsbassiner. Vandet kommer fra undergrunden, som hentes op, renses og genbruges. Det overskydende spildevand bliver brugt som gødning på marker.

Indendørs opdræt betyder fuld kontrol over fiskens levebetingelser, vandkvalitet, foder mv. Der er således heller ingen risiko for forurening af naturlige vandløb eller åer og ingen muligheder for udslip af fisk.

Vi har eget slagteri og pakkeri, hvor caviaren forarbejdes og pakkes. Der er således fuld kontrol over hele processen, hvilket giver en sikkerhed for, at kvaliteten er i orden og en præcis viden om, hvor caviaren stammer fra, samt under hvilke betingelser fisken har levet.

Du får med Lyksvad caviar en unik historie, et dansk og lokalt produceret produkt, samt en frisk caviar uden konserveringsmidler."

- Lyksvad