©  Foto:

På vigtig mission i Økolariet. Med Be Happy Pass

Tag en tur på havets bund. Gå på isflagerne. Eller kom indenfor i Idas hjerne. Få spændende viden om natur, miljø, energi og klima.

Jorden kalder alle klimahelte.
Red jorden på en superheltemission med Geo Grøn. Få ny viden. Løs gåder. Find skjulte tegninger og kæmp dig gennem en kloak med rotter.

Hvis du har fået et gratis Be Happy Pass
Du får en rygsæk med sjove ting til din mission. Værdi 65,-. Gratis med dit Be Happy Pass – så tag det med på turen. Hør mere i Informationen. Husk også at få dit superhelte Adventure Badge.

Om Økolariet
Her kan du lege dig til ny viden om, hvordan dit og mit forbrug påvirker vores klode. Tryk, føl, lugt og smag dig gennem de mange interaktive oplevelser. Start med at tage ned på havets bund. Her er naturen i ubalance. Der er for mange alger, krabber og mudder. Og fiskene er væk. Hvad gør vi?

  

© Økolariet. Foto: Økolariet

Se det selv
Undersøg hvor meget plasten fylder i havet. Dyr bliver kvalt i plast. Andre spiser de små stumper plast, der flyder rundt. Undersøg hvor mange af de danske sild, der har små stumper plast i maven.

En tur i skoven
Tag med ned under skovbundens overflade og oplev alt det liv, der findes her - men som vi sjældent ser. Leg med vand og se, hvilken forskel det gør, om vand løber gennem en lige kanal eller et snoet vandløb. Spil og se, om du kender træernes blade. Se en animation og forstå, hvorfor vi i Danmark har så rent drikkevand - endnu. Og besøg rotternes verden med en gåtur i et kloakrør. Spænd sikkerhedsselen og prøv selv at blive skyllet ud i toilettet og videre gennem kloaksystemet (i en simulator - bare rolig). Spil videre. Leg dig klog på miljø, energi og ikke mindst klimaforandringerne fra Arktis til koralrevene.
Der er gratis entré for alle.

Her får du et gratis Be Happy Pass
Du får et gratis Be Happy Pass til dig og familien, når du overnatter hos en af vores Preferred Partners.

 

Få seje Adventure Badges til jeres pas
Tag passet med ud til de steder, du finder i passet. Vis det, når I kommer frem, og få jeres badge. Mange steder har endda et ekstra tilbud. Du kan se alle attraktionerne her.

THE LEGO® MOVIE 2™ © & ™. Warner Bros. Entertainment Inc., & The LEGO Group. LEGO, the LEGO logo, the Minifigure and the Brick and Knob configurations and LEGOLAND are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. ©2023 The LEGO Group. All rights reserved