Grøn oplevelse
©  Foto:

Scandic Hotel Kolding - Overnatning tæt på Kolding og LEGOland

Hotel Scandic Kolding er perfekt placeret i Jylland, tæt på motorvejen og i praktisk afstand til Vejle, Lillebælt og Legoland.

Hotel Scandic Kolding ligger ved motorvej E45, kun 6 km fra byens centrum. I Kolding og omegn finder I et væld af oplevelser for både store og små. Besøg kongeborgen Koldinghus, kunstmuseet Trapholt eller Geografisk Have. Tag på shopping i de hyggelige gågader i Kolding midtby, som ligeledes mønstrer et bredt udvalg af gode restauranter og stemningsfyldte cafeer. Familien bør også lægge en tur forbi forlystelsesparken Legoland, der ligger kun ca. 40 km fra hotellet.

Service

Hotel Scandic Kolding er et komfortabelt valg til både forretningsrejser og fritid. Vi har en stor parkeringsplads med fri parkering, og når du træder indenfor, kan du opleve en lys og rummelig lobby med hyggelige siddekroge og pc’er til fri afbenyttelse. Træn i vores fitnessrum,  slap af i saunaen eller forkæl dig selv med et spaophold i Dronning Dorotheas Badstue. Nyd en dejlig middag i Restaurant Gefion, rund aftenen af i baren og få en god nats søvn i vores velindrettede værelser i skandinavisk stil. På hotel Scandic Kolding har vi desuden en stor konferenceafdeling med 18 fleksible mødelokaler, hvor vi tilrettelægger møder og arrangementer præcis efter jeres behov. Hotellet ligger også tæt på de bedste attraktioner og forlystelser i Danmark.