©  Foto:

Space Galleri - Unikt galleri i Kolding

Velkommen til SPACE / 宇宙, et nutidigt kunstgalleri, etableret i 2022 af kunstentusiast og samler Ronald Hofman. Beliggende i den pulserende havneby Kolding, kendt for sin kreative dygtighed og designinnovation, fungerer vores galleri som et fyrtårn for kunstnerisk udtryk.

Hos SPACE / 宇宙 er vi stolte af at fremvise en eklektisk blanding af dansk og international nutidskunst skabt af etablerede kunstnere.

Vores passion ligger i kurateringen af forskelligartede værker, herunder malerier, skulpturer og fængslende mixed-media kreationer.

Ud over at være en platform for kunstelskere tilbyder vi ekspert kunstkonsultation skræddersyet til både private samlere og virksomheder for at sikre, at kunsten finder sin perfekte plads.

Men vores engagement i kunsten stopper ikke der. Vi har en dyb tro på at pleje fremadstormende talent, og vi tilbyder et nærende rum, hvor unge kunstnere kan folde deres kreativitet ud og dele deres unikke visioner med verden.

Praktisk beliggende i byens centrum, centreret mellem togstationen og shoppinggaden, tilbyder SPACE / 宇宙 et indbydende miljø for både kunstentusiaster og samlere.

Forbliv forbundet med os ved at scrolle ned og tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vær den første til at få besked om vores spændende udstillinger og kommende arrangementer, mens vi fortsætter med at omdefinere grænserne for nutidskunst.

 

Åbningstider:

Onsdag: 11.00 - 17.00

Torsdag: 11.00 -17.00

Fredag: 11.00 - 17.00

Lørdag: 11.00 - 15.00

Privat fremvisning efter aftale.