©  Foto:

Tag på Bridgewalking. Med Be Happy Pass

At gå på toppen af en bro er ikke så farligt, som det lyder. Men oplevelsen kommer du til at huske for altid.

Garanti for stor udsigt og sus i maven!
Gå 60 meter over Lillebælts overflade på toppen af Den Gamle Lillebæltsbro og nyd udsigten. Måske oplever du marsvin og sæler dybt under dig? OBS: Du skal være over 140 cm høj for at deltage.

Hvis du har fået et gratis Be Happy Pass
Få rabat og en fed T-shirt med dit Be Happy Pass. Skal bookes online.

Book på shop.bridgewalking.dk/tickets og angiv koden bhp2024 - så får du 75,- DKK i rabat for børn under 16 år.

Om Bridgewalking
Det er et sjældent tilbud, du og din familie får her. For Bridgewalking Lillebælt er et af de kun fire steder i verden, hvor du kan komme op at gå på en bro. Her går du oppe i 60 meters højde og får en udsigt, som tager pusten fra de fleste.

  

© Bridgewalking. Foto: Bridgewalking

Hør de gode historier
Sikkerheden er naturligvis i top. I kommer afsted i en mindre gruppe med en kyndig guide, som leder jer afsted og fortæller om broen, historien og naturen omkring Lillebælt.

   

© Bridgewalking. Foto: Bridgewalking

Spot en hval
Hvis I er heldige, kan I spotte en hval eller to langt ned i Lillebælts blå bølger. Og ser I marsvin på jeres tur, giver Bridgewalking en rund 10’er til en fond, der forbedrer forholdene for de små hvaler i Lillebælt.

Brug dit Be Happy Pass og få verden bedste familieferie
Tag passet med på tur rundt i området. Så finder du de bedste oplevelser til børn. Mange af attraktionerne har også et ekstra tilbud. Du kan se alle attraktionerne her.

Her får du et gratis Be Happy Pass
Du får et gratis Be Happy Pass til dig og familien, når du overnatter hos en af vores Preferred Partners.

 

THE LEGO® MOVIE 2™ © & ™. Warner Bros. Entertainment Inc., & The LEGO Group. LEGO, the LEGO logo, the Minifigure and the Brick and Knob configurations and LEGOLAND are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. ©2024 The LEGO Group. All rights reserved