©  Foto:

Trapholt i Kolding for børn - Oplev kunst og design i børnehøjde

Gå på opdagelse rundt på Trapholt og oplev kunsten på en ny og sjov måde. I kan også blive en del af kunsten og selv designe jeres helt egen udstilling.

Trapholt er et museum for hele familien.

Snyd ikke dig selv for en stor kunstoplevelse! Et spændende eventyr venter dig på museet Trapholt, hvor du kan opdage, samle og transformere kunststykker på en sjov og legende måde.

Museet er en kæmpestor labyrint, som giver utallige muligheder for, at kunstværkerne kan forsvinde fra de nysgerrige besøgende. Din opgave er at deltage i kunstjagten og finde så mange af dem som muligt. Husk at kigge ind i hvert eneste hjørne! Du ved aldrig, hvor kunsten afslører sig selv. Nøglen til løsningen er skjult i alle mulige ting: Farver, former, håndværk eller maling. Så vær kreativ og lad din fantasi lede dig på vej. I stedet for kunst kan du også gå på jagt efter værker med dyr. Jagten finder sted i kælderen, hvor du skal følge forskellige dyrespor, som vil lede dig til de rette steder. Trapholt inviterer dig på denne udfordrende tur, hvor du bliver en rigtig detektiv, hvis du har lyst til at efterforske og løse mysterier.

Du kan også lave din egen udstilling og blive kunstner for en dag. Du kan gå på opdagelse og finde de værker, som betyder noget for dig. Det kan være værker, der siger noget om leg, natur, venskab eller noget helt andet. Du får helt frie hænder til at vælge, samle og anbringe dine yndlingsværker, som du kan gemme i Trapholts digitale system. Den selvstændige proces med skabelsen af din egen udstilling er en hel unik oplevelse, hvor du får en forståelse for farver, belysning og sammensætning af værker. Samtidig med at du får inspiration er du også med til at inspirere andre.

Trapholt tilbyder dig ikke kun indendørsaktiviteter med kunstværker, men også aktiv leg ude i frisk luft. Besøg museets have i naturskønne omgivelser med en enestående udsigt over Kolding Fjord. Lad den være din kreative legeplads, hvor du og dine venner kan have det sjovt sammen.