©  Foto:

Trapholt i Kolding - Mødelokaler

Trapholts rammer ude og inde er noget særligt – også for virksomheder, organisationer og netværk, som sætter pris på unikke rammer for mødeaktiviteter og konferencer fra 1-100 deltagere.

 

Blå Stue

Blå Stue er et hyggeligt mødelokale med plads til 10-12 personer. Ved siden af lokalet er der et grupperum, som kan benyttes til workshops, gruppearbejde eller lignende. Ved ankomst vælger hver person sin egen favorit designstol. Vil du sidde behageligt, blødt, rankt, på et bestemt materiale eller sende et særligt signal med dit valg? En god optakt og icebreaker inden arbejdet går i gang – eller et afbræk i mødet.

Her er både trådløst internet, projektor, flipover, whiteboard mm.

Richard Mortensen-salen

Hold konference, seminar eller større møder midt i kunsten. I Richard Mortensen-salen forenes kunst og arkitektur. Den store danske kunstner var selv med til at udforme salen sammen med arkitekten Boje Lundgaard og sagde om det: “Med dette rum vil Trapholt få nøglen til mit livsværk”.

Richard Mortensen-salen egner sig til møder, konferencer og seminarer for mellem 12-60 personer i en opstilling med borde. Med opstilling til foredrag (uden borde) er der plads til 100 personer.

Salen kan indrettes efter behov med enten runde eller firkantede borde.

Der er projektor, lærred og adgang til wifi i salen. Det er desuden muligt at booke mikrofon, lydanlæg og flipover. Lokalet kan mørklægges.