©  Foto:

Udforsk Naturpark Lillebælt. Med Be Happy Pass

Få en familiedag i den smukkeste natur. Her kan I bade, snorkle, vandre, tænde bål, fange krabber, se hvaler og meget mere.

Hjælp naturen. Fang en krabbe.
Kom og tag på krabbejagt med din familie. I hjælper naturen. Der er nemlig alt for mange krabber. I kan også hente et Vilde-bæltpas med mange flere naturoplevelser.

Hvis du har fået et gratis Be Happy Pass
Start i Velkomstcenteret på Fredericia bibliotek. Vis dit Be Happy Pass. Så får du et krabbefiske-kit. Du får også Vilde-bæltpasset med masser af forslag til sjove aktiviteter i naturparken.

Om Naturpark Lillebælt
Naturpark Lillebælt er Danmarks største naturpark. Her arbejder vi aktivt for at skabe et hav af oplevelser, som inspirerer alle til at passe på og forbedre naturen i og rundt om Lillebælt.

  

“Fang-krabber-i-Naturpark-Lillebælt”

© Naturpark Lillebælt. Foto: Stjernegaard Fotografi.

Bæltet er smalt, men dybt
Farvandet er noget helt særligt. Nogle steder er Lillebælt smalt som en flod. Og her er der også en særlig stærk strøm. Den skyldes, at Østersøen for tilført vand fra over 60 større og mindre floder. Og en stor del af det vand bliver ledt videre ud i Kattegat via Lillebælt. Enkelte steder er Lillebælt også meget dyb – op til 80 meter. Det har den sidste istid for ca. 10.000 år siden og den stærke strøm sørget for. 

  

“Barn-og-voksen-staar-ude-i-vandet-og-fanger-krabber-med-fiskenet.

© Naturpark Lillebælt. Foto: Destination Lillebælt.

Se havørne og hvaler
Naturen er flot. Her kan du se store havørne og små hvaler. For Lillebælt gemmer på den tætteste bestand af marsvin i verden. Marsvin er verdens mindste hval. Mange steder kan du fange krabber. Gør det gerne. For lige nu er der alt for mange krabber i Lillebælt. Så hvis du vil hjælpe naturen, så fang en krabbe eller to.

I dit Vilde-bæltPas finder du ti spændende aktiviteter, som du kan gennemføre med din familie - så I kan komme afsted - ud i den vilde, vidunderlige natur.

Kom. Bad. Snorkl. Lav snobrød. Prøv at Stand Up Paddle.

Åbningstider hos Velkomstcenteret
Mandag – Torsdag 10:00 – 19:00
Fredag 10:00 – 17:00
Lørdag 10:00 – 14:00

Brug dit Be Happy Pass og få verden bedste familieferie
Tag passet med på tur rundt i området. Så finder du de bedste oplevelser til børn. Mange af attraktionerne har også et ekstra tilbud. Du kan se alle attraktionerne her.

Her får du et gratis Be Happy Pass
Du får et gratis Be Happy Pass til dig og familien, når du overnatter hos en af vores Preferred Partners.

 

THE LEGO® MOVIE 2™ © & ™. Warner Bros. Entertainment Inc., & The LEGO Group. LEGO, the LEGO logo, the Minifigure and the Brick and Knob configurations and LEGOLAND are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. ©2024 The LEGO Group. All rights reserved