©  Foto:

You'll Never Walk Alone - Pub i Kolding

Oplev den vaskeægte engelske pubstemning på dette fremragende ølsted, der fører et stort udvalg af specialøl af egen import samt en del lokale bryg.

“The Cavern”

Velkommen til vores lille men yderst hyggelige Lounge & Cocktail Bar - "The Cavern" umiddelbart ved siden af men alligevel milevidt fra pubbens travlhed!

Vi har specialiseret os i cocktails, men kan tilbyde mange andre drikkevarer, ikke mindst et glas godt fadøl af egen import.

Indretningen skal nu passe endnu bedre til navnet og bliver således mere Beatles og Liverpool orienteret med flere bløde stole og sofaer, som forhåbentlig vil bidrage til en endnu mere afslappet stemning! Gårdhaven er blevet moderniseret med en kæmpe parasol med indbyggede varmelamper samt lys, der skaber en unik stemning. 

På første sal er der et selskabslokale med tilhørende terrasse med plads til 35 personer.

Hvad skal vi sige - det er bare røvhyggeligt!

 

”Memory Lane”

Velkommen til Memory Lane, seneste skud på stammen i YNWA-familien! Et 2-etagers eventhus.

Et smukt indrettet lokale baseret på en tur gennem byens historie. Events af enhver art, kan nu bookes og ideen bag lokalerne er at bidrage til at skabe mere liv i Kolding midtby.

 

”YNWA Køkkenet”

Det gule bindingshus på hjørnet i Passagen ligger vores lille autentiske køkken, hvor alle vores madretter lige fra asiatiske retter til traditionelle engelske pubretter såsom Fish&Chips og selskabs-anretninger bliver lavet.  

 

Ølshoppen

Nu er det muligt at bestille unikke øl og spiritus fra Den Engelske Pub Ølshoppens nye webshop: shop.denengelskepub.dk

Er du nysgerrig og gerne vil bestille øl som ingen andre i DK har, så hop ind på webshoppen og se vores unikke udvalg. Bestillingerne leveres i hele landet og/eller kan i også få dem leveret til pubben, hvis i kommer fra udlandet og vil have dem med videre på jeres tur.