Gå til indhold
Strand i Kolding
Koldinghus for boern

Sommerferie i Kolding

Foto:Destination Lillebaelt&Visit Kolding
Oplevelser for alle

Sommerferie i Kolding

Ude efter spændende oplevelser i sommerferien? - så kom til Kolding. Her er aktiviteter, events og attraktioner for både børn og voksne. Brug en dag på Koldinghus, hvor du kan opleve sjove aktiviteter og se den store udstilling: ”Dronningens Broderier” - som er H.M. Dronningens private broderede værker. På Trapholt kan du opleve kunst og design i børnehøjde. I Geografisk Have kan du gå på oplevelse i den skønne natur, eller besøg Nicolai i Legeparken hvor der er gang i de kreative værksteder hele sommeren. Rigtig god sommer!

Sommeraktiviteter i Kolding

Mange af attraktionerne i Kolding laver sjove og underholdende aktiviteter i sommerferien - se hvad du kan opleve på de forskellige steder i Kolding her:

Børn på græsset på Koldinghus
VisitKolding

Koldinghus

På Koldinghus kan du i sommerferien besøge den fantastiske udstilling med broderie fra H. M. Dronningen - På slottet vil der, i løbet af sommeren, være aktiviteter for børn. Et besøg i Kæmpetårnet med udsigt over hele byen er også altid et hit for store og små. 

Børn udenfor på Trapholt
VisitKolding

Trapholt

Når du besøger Trapholt er der også aktiviteter for de mindste. Spis gerne jeres medbragte mad i haven og nyd den smukke udsigt over Koldingfjord. Oplev moderne kunst i topklasse og nyd de smukke rammer som museet tilbyder. 

Honningkage i Christiansfeld
VisitKolding

Christiansfeld

Christiansfeld er altid et besøg værd også i sommermånederne. Nyd den smukt renoverede midtby, en honningkage i solen og jeres medbragte mad i Comeniushaven. 

Harteværket Vandlegepladsen
Harteværket

Harteværket - leg med vand og energi

Oplev vandets kræfter helt tæt på når du får hjulene til at køre rundt eller vandet transporterer din hjemmelavede træbåd igennem labyrinten på vandlegepladsen. Her kan du også leje en kano og tage på tur på Kolding Å. Stort madpakkehus giver læ hvis det skulle give en byge i løbet af dagen, så medbring madkurven og få en dejlig oplevelse i naturen. 

Børn i dyrefolden i Geografisk Have i Kolding
Geografisk Have

Geografisk Have

Besøg den smukke have i Kolding - Geografisk Have byder velkommen til masser af plads, grønne områder og oplevelser for alle. Gode områder til hygge og leg, så medbring kaffen eller besøg havens lille cafe når I trænger til en lille pause. 

Tur rundt i Kolding Spanske Trappe
VisitKolding

Byvandringer i Kolding midtby

Tag med på en af de åbne byvandringer i Kolding midtby og hør om det gamle Kolding, Designbyen Kolding eller om krige og genforening. Se hele programmet her og book gerne din plads på forhånd.

Aktiviteter i gaarden i Nicolai Komplekset
VisitKolding

Nicolai for børn

Der er altid gang i kreativiteten hos Nicolai for børn i Kolding - i år finder du Nicolai for børn i legeparken, så kig gerne forbi og få udfordret dine kreative tanker og ideer.

App Vizgu Kolding
Visit Kolding

Vizgu Kolding

Hent appen og få mere at vide om Kolding i en af de 3 guides: Kunst i Kolding Midtby, Åstederne og Design Walk. Følg anvisningerne og kom rundt i Koldings gader.

Andre oplevelser i Kolding

Besøgscenter ved Skamlingsbanken
FlyingOctober

Besøgscentret på Skamlingsbanken

Besøg det nye besøgscentret på Skamlingsbanken, her får man meget mere viden om Skamlingsbankens fire kræfter, om mindesmærker og om talerne. Med lyd og lys og moderne fortællemåder kan man gå i dybden med de fire store kræfter, der gennem tiden har hersket på Skamlingsbanken.  

I besøgscentrets cafe kan man nyde en kop kaffe med sødt eller en let frokost.

Sommerhusudlejning i Kolding
Niclas Jessen

Overnatning i Kolding

Se her det store udvalg i overnatningssteder i Kolding og Christiansfeld. 

Noret ved Hejlsminde i Kolding
Visit Kolding

Naturen i Kolding

Se de naturoplevelser du kan finde i Kolding området - her er masser af skov og forskellige strande, mange af dem i cykelafstand og med mulighed for at overnatte i det fri.  

Ride MTB in the Marielund forest in Kolding
Destination Lillebaelt

MTB i Kolding

I Kolding er der gode muligheder for at cykel rundt. Både på landevejen og på MTB i skovene. Essi Laub.dk tilbyder guidede ture rundt i området, så du kommer på ture, du ikke selv havde fundet. Se både MTB ruter og de guidede ture her

Børn og Vand på Harteværket i Kolding
Harteværket

Aktiviteter for børn

Her finder I alle Koldings aktiviteter for børn samlet på en side - læs mere om oplevelserne i byen her

Liste
Kort

Share your experiences with us: