Hotel Svanen
Hestkær Family Rooms

Skal du overnatte i Billund?

Foto:Hotel Svanen&Hestkær Family Rooms

Find din overnatning i Billund og omegn her

I Billund kan du overnatte på et 4-stjernet hotel og nyde den ypperste luksus. Eller du kan sove i et shelter en nat med millioner af stjerner over dig og direkte udsyn til altets uendelighed. Her mærker du for alvor, hvor svimlende små vi mennesker er. 
Der er med andre ord noget for enhver smag, og mange af overnatningsmulighederne ligger så tæt på områdets store oplevelser, at det er nemt at gå eller tage cyklen.
 

I Billund og omegn kan du finde lige nøjagtig den hoteloplevelse, du søger efter. Måske er du på jagt efter et hotel med en særlig oplevelse for de mindste. Måske er du på udkig efter rammerne for en eksklusiv weekend for to. Måske leder du efter noget helt tredje. I alle tilfælde kan du finde det, du søger, her. 
Måske på en landevejskro. De Danske Landevejskroer har en vigtig plads i den danske kultur og historie. I de små byer Sdr. Omme og Filskov kan du få den helt autentiske krooplevelse i landlige omgivelser.
 

Andre overnatningsmuligheder i Billund og omegn

LEGOLAND Holiday Village
Legoland

Camping- og autocamperpladser

Kom helt ned i tempo og nyd en camping- eller autocamperferie i Billund og omegn! Eller skru tempoet lidt op og besøg Lalandia i Billund.

Bolding Apartments
Bolding Apartments

Bed&Breakfast og ferielejligheder

Billund byder på et bredt udvalg af andre overnatningsmuligheder i form af feriehuse, lejligheder og værelser til udlejning! Find forskellige Bed&Breakfast og ferielejligheder her

Den Primitive Campingplads Krogen - Krogager
Den Primitive Campingplads Krogen - Krogager

Overnatning i naturen

Vil du tættere på naturen, byder Billund området på flere naturlejrpladser, shelters og bålhytter. Nogle er gratis. Andre ligger på privat jord og koster lidt. En del kan bookes på forhånd. Find mulighederne og book her: