Projekt om sustainability i Destination Trekantområdet

Workshop og fagligt netværk

Foto: Destination Trekantområdet

Formålet med workshoppen er at hjælpe jer med, hvordan I bliver det foretrukne mødevenue, når kunden lægger vægt på bæredygtighed. Formålet med workshoppen er at hjælpe jer med, hvordan I bliver det foretrukne mødevenue, når kunden lægger vægt på bæredygtighed. 

Destination Trekantområdet og VisitHerning har indgået et internationalt marketing-samarbejde vi kalder Let’s Meet Again. Samarbejdet skal løfte vores fælles destinations internationale kendskab og konkurrenceevne. Når vi står sammen, står vi stærkere internationalt.

Som I nok ved, så fylder bæredygtig omstilling og forretningsudvikling i dag meget i både den nationale og den internationale kommunikation og markedsføring relateret til business events. 
Derfor har vi lavet et tilbud til jer der arbejder strategi og praktisk med jeres bæredygtige omstilling og forretningsudvikling. Vi inviterer til workshop og fagligt netværk i samarbejde med Hansen og Ersbøll Agenda.

Formålet med workshoppen er at hjælpe jer med, hvordan I bliver det foretrukne mødevenue, når kunden lægger vægt på bæredygtighed.

Bæredygtig omstilling ER forretningsudvikling. Vi skal alle blive (endnu) bedre til at tjene penge på vores bæredygtighedsarbejde og fremtidssikre vores forretning gennem bæredygtig omstilling.
Derudover vil I få indblik en række værktøjer, som I kan bruge hvad enten I lige er gået i gang eller I er langt fremme i jeres omstilling og udvikling. Der vil desuden være god tid til faglig sparring med hinanden og eksperterne fra Hansen og Ersbøll Agenda. 
 

  • I skal prøve en workshop, som kan være med til at give jer yderligere indsigt i bæredygtighedens facetter. Her vil vi sætte fokus på, hvordan I kan identificere jeres bæredygtige udfordringer og muligheder, og hvordan det kan føre til en bedre dialog med jeres leverandører, kunder og samarbejdspartnere.
  • Hvordan bliver I det foretrukne mødested, når kunden lægger vægt på bæredygtighed? Hvordan kan I skille jer ud?
  • Sådan laver I jeres første ESG-tabel – tips til at komme i gang
     

Det praktiske

Det foregår d. 27. august 2024 kl. 12-15.30 på Hotel LEGOLAND

 

Er workshoppen noget for mig?

Workshoppen er for dig som arbejder med bæredygtig omstilling og forretningsudvikling som hele eller som del af dit arbejde. Uanset om du er direktør eller er på andre niveauer og afdelinger i virksomheden. Det vigtige er, at du har en faglig interesse i bæredygtighed. 

 

Hvem er oplægsholder?

Hansen & Ersbøll Agenda arbejder målrettet med at støtte erhvervs- og mødeturismens arbejde med bæredygtighed. Vi har i samarbejde med MeetDenmark udviklet en håndgribelig værktøjskasse testet af med virksomheder i branchen.
Hansen & Ersbøll Agenda er et rådgivningshus, der udelukkende fokuserer på bæredygtighed. Vi samarbejder med vores kunder om at skabe transformativ, målbar forandring og støtter dem i at realisere deres impact potentiale.

Når virksomheder søger en bæredygtighedsstrategi, der understøtter deres kerneydelser, eller generelt ønsker at dykke dybere ned i deres ESG-muligheder, er det os, de henvender sig til. Vores strategiske arbejde tager udgangspunkt i hver enkelt virksomheds særprægede nær- og fjernmiljø og beror samtidigt på et grundlag om at identificere bæredygtige forretningspotentialer, sikre mobilisering af eksterne og interne interessenter samt skabe målbar impact for forretningen, kunderne og omverdenen.

Projektet er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

 

Sidste frist for tilmelding d. 23. august.

 

 

Fødevareallergener og -præferencer