Turn up the Quiet top billede

Skru op
for stilheden

Jyllands hjerte er et sted med ro og elegance, der lader dig høre dit hjerte, se dine tanker og fordybe dig i stille luksus. Det perfekte sted at mødes, tænke og innovere. Vi er her for at hjælpe dig med at designe dit arrangement i hverdagens vidundere med indsigt, adgang og erfaring.

© VisitFredericia
Foto: VisitFredericia

Stjernerne skinner klart i Jyllands Hjerte. Uanset hvor du kigger hen, er en glitrende konstellation af kulinariske stjerner udstillet.

Michelin-guiden lister mere end 20 anbefalede restauranter inden for en times kørsel fra Jyllands Hjerte, men der er også en underskov af mindre kendte perler at opdage.

Tag fat i os, så vi kan fortælle dig om de seneste hemmeligheder og få hjælp til at planlægge en kulinarisk ekstravaganza på steder som Lyst, Ti Trin Ned eller et af vores andre ekstraordinære steder.

Læs mere om gastronomien i Jyllands hjerte her 

A Cooler Conference

Kulinariske Konstellationer

Foto: Destination Trekantområdet
Kajak-Koldingfjord-DestinationTrekantomraadet

Find mere under overfladen

Jyllands hjerte er et sted med fordybelse og luksus, men det betyder ikke, at et pludseligt sus af blod er udelukket. Du er altid tæt på et møde, der udløser dine endorfiner, bryder isen mellem kolleger og nulstiller din tankegang. Lad os hjælpe dig med at planlægge en virksomhedssvømning i Lillebælt, et svedigt møde i saunaen eller en luksusdukkert i De Kongelige Bade i Kolding.

Foto: Destination Trekantområdet

I Hjertet af Jylland ligger fitnesscentret lige uden for dit vindue. Løb, cykl, svøm, klatre. Du skal bare åbne døren.

Luften er sprød, banen er din, vandet er rent, og alt, hvad du hører, er dit hjertes slag, intensiteten af dit åndedræt og snurren fra dine tanker, der samler sig.

 

Vi er her for at give dig de bedste oplevelser i områderne som fx betagende Bridgewalking, cool kajaksejlads på Vejle Fjord og banebrydende cykeloplevelser langs Lillebælt.

Cykel-i-skoven-NaturparkLillebælt-Kolding

Få pulsen op

Foto: Destination Trekantområdet
Social  Innovation

Social Innovation

Foto: Destination Trekantområdet

Det er ikke tilfældigt, at Jyllands hjerte er LEGO®s fødested.
Vi har en stærk tradition for at tænke med hænderne, for social innovation og for rene beslutninger, hvor enhver hypotese testes, og alle synspunkter undersøges.

Mangler du inspiration til nye måder at samarbejde og innovation på?

Bare spørg os om hjælp til at arrangere ture eller møder på et af vores mange utraditionelle mødesteder.

Find fantastiske venues her

Rund badebro ved Østerstrand, Fredericia

Levende kunst og
Forbavsende
Arkitektur

Jyllands hjerte er hjertet af det cool Skandinavien. Fordybet i kunst og arkitektur, uanset hvor du går: På hoteller, i byer, på restauranter og selvfølgelig i det overdådige udvalg af museer og kunstudstillinger. Tag fat i os, hvis du vil imponere dine delegerede med kunst og arkitektur i verdensklasse på steder som Trapholt Museum, Kolding Designskole eller et af vores flotte hoteller.

© VisitFredericia
Foto: VisitFredericia
Billund Airport

Tæt forbundet

Foto: Billund Lufthavn

Jyllands hjerte er forbundet med resten verden ved hjælp af Billund Lufthavn. En moderne og hurtig international hub serviceret af SAS, Lufthansa, KLM, LOT, Ryanair og mange andre.

E45 kører lige igennem vores område, og har mindre end 3 timer til Hamborg, mindre end 2 timer til København og mindre end 1 time til Aarhus. Toget kører hvert 30. minut til København og hver time til Hamborg.

Sig til, hvis du har brug for hjælp til at planlægge din logistik.

Fjordenhus-DESIGN&ART-DestinationTrekantomraadet

Vi er klar!
Har du noget vi kan hjælpe med?

Så kontakt os gerne, så rammerne bliver helt perfekte til dit næste møde eller konference! Vi tager udgangspunkt i dine behov og hjælper gerne med at tjekke om dit yndlingssted er ledigt. Det er lige meget om du har et lille møde, en stor fest for virksomheden eller en professionel konference, så står vi klar til at hjælpe dig.

Foto: Destination Trekantområdet
Lea Bennedsen
Project Coordinator

Project Coordinator - Meeting and Conference

lea@tdto.dk

Destination Triangle Region

Convention Bureau

Logo

©Destination TrekantområdetFoto:Mediegruppen