©  Foto:

Dancenter Hejlsminde - Sommerhusudlejning i Hejlsminde ved Kolding

DanCenter Sommerhusudlejning udbyder sommerhuse, feriehuse og ferielejligheder i Danmark, Sverige, Norge og Nordtyskland. Vi har mere end 10.000 sommerhuse til udlejning både i luksusklassen, med spabad, pool og havudsigt, og sommerhuse i middelklassen i de bedste ferieområder i landet.

DanCenter sommerhusudlejning udbyder også sommerhuse, som ligger klods op ad gode golfbaner, hvis du skal på golfferie, sommerhuse der er mærket "Fiskehuse", hvis du skal fiske i din ferie - og sommerhuse mærket "Aktivitetshuse" hvor der er sørget for ekstra feriesjov for hele familien med eksempelvis bordfodbold, billard og bordtennis. DanCenter Sommerhusudlejning kan derfor hjælpe dig med at finde præcis det sommerhus, feriehus eller ferielejlighed, som passer til din ferieform.

Hos DanCenter Sommerhusudlejning bestiller du ikke bare et sommerhus eller en ferielejlighed men også den perfekte service. Med vores 30 lokalkontorer fordelt over hele Danmark råder vi over det tætteste net af servicekontorer i den danske sommerhusudlejningsbranche. Vi kan derfor guide dig til de bedste aktiviteter og attraktioner i dit ferieområde eller yde hurtig hjælp, hvis der opstår uventede problemer i din ferie. Sommerhusudlejning sker bedst med DanCenter.