©  Foto:

Få en vild dag i GIVSKUD ZOO

Kør gennem dyrenes verden i jeres egen bil. Få spændende safarioplevelser. Besøg dyrene i vores zoo og oplev dinosaurparken

Kom fascinerende tæt på! 
Mød de vildeste dyr i zoo og på safari. Se bl.a. løver, giraffer, pingviner og næsehorn lige i øjnene. Kom tæt på T-rex og andre 50 dinosaurer, klap gederne og leg på sjove legepladser.

Om GIVSKUD ZOO
Få en dag, I ikke glemmer. Gå rundt i zoo og kom tæt på bl.a. gorillaer, brillebjørne, næsehorn og mange andre dyr. Glæd jer til at se pingviner. På land vralter de. Men i vandet boltrer de sig. De er lynhurtige, og det ser næsten ud som om de flyver under vand. Pingvinernes anlæg er Europas største. Det breder sig over 5.000 m2 og pingvinerne har over 900.000 l vand at svømme i.

 

© GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA. Foto: GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA.

Oplev mere end 50 dinosaurer
I Dinosaurparken imponerer over 50 dinosaurer jer med deres størrelse og fremtoning. Det er fortidens giganter, som I kan se i naturlig størrelse. Blandt andet Tyrannosaurus rex. Dens bid var 15 gange stærkere end en løves. Og den kunne spise op til 200 kg i én bid. Hvor meget vejer I i jeres familie? Kunne en Tyrannosaurus rex spise jer alle i én bid?

 

© GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA. Foto: GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA.

Leg jer ind i naturens verden
Alle steder kan I komme tæt på dyrenes verden. Hos både lemurer, berberaber og geder kan I gå helt ind i deres anlæg. Samtidig er der masser af sjov for børn på legepladserne og i aktivitetslejrene. Husk - I får zoo, safari og dinosaurpark i en og samme billet. Det bliver en vild dag.

Brug dit Be Happy Pass og få verden bedste familieferie
Tag passet med på tur rundt i området. Så finder du de bedste oplevelser til børn. Mange af attraktionerne har også et ekstra tilbud. Du kan se alle attraktionerne her.

Her får du et gratis Be Happy Pass
Du får et gratis Be Happy Pass til dig og familien, når du overnatter hos en af vores Preferred Partners.

 

THE LEGO® MOVIE 2™ © & ™. Warner Bros. Entertainment Inc., & The LEGO Group. LEGO, the LEGO logo, the Minifigure and the Brick and Knob configurations and LEGOLAND are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. ©2024 The LEGO Group. All rights reserved