©  Foto:

Gådejagt: 'Moses & Cathrine: Forbandet kærlighed'

Okkulte kræfter er på spil. Kan I redde Fredericia fra forbandelsen?

'Moses & Cathrine: Forbandet kærlighed' - ny gådejagt i Fredericia

Den religiøse fristad Fredericia er i fare! 

En fanatisk djævlekult jagter de jordiske rester af Friedrich, barn af jøden Moses og protestanten Cathrine, og symbolet på et forbudt blodsbånd mellem religionerne i byen.

På Fredericias nye gådejagt 'Moses og Cathrine: Forbandet kærlighed' skal I stoppe djævlekulten, før det er for sent! Med Friedrichs rester kan kulten kaste en evig forbandelse over byen, så nu kan kun jeres snuhed, snilde og samlede kløgt redde Fredericia.

Forbudt kærlighed, djævlekult og virkelige hændelser

Med gådejagten 'Moses og Cathrine: Forbandet kærlighed' bliver historien levende, når et gammelt fredericiansk kærlighedsdrama vækkes til live.

Gådejagten er designet af gådefirmaet HV?M for VisitFredericia og Fredericia Bymuseum. Fortællingen og Cathrine, Moses, Friedrich og djævlekulten bygger på en sand historie om forbudt kærlighed mellem to trosretninger og frygten for djævlens straf, som udspillede sig for mange år siden i Fredericia.

Oplev Fredericias historiske vartegn og bliv klogere på den religiøse fristad

På gådejagten kommer I rundt i Fredericia midtby og forbi forskellige religiøse og historiske vartegn.

Undervejs lærer I både om Friedrichs grumme skæbne og om Fredericias specielle religionsfrihed og afgørende betydning for Danmarks-historien.

Analogt escapegame fyldt med spænding for hele familien

Fredericias nye gådejagt minder om et typisk escapegame - men det hele foregår analogt! Når I køber gådejagten, får I udleveret et gådehæfte og en lille pose med hemmeligt indhold - alt I skal bruge er i hæftet og posen.

Gådejagten kan spilles af grupper fra 2-6 spillere og er bedst egnet for børn fra 12 år og op. Aktiviteten kan også sagtens bruges af voksne grupper!

Køb gådejagten her og kom i gang!

'Moses & Cathrine: Forbandet kærlighed' koster 200 DKK og kan købes hos Fredericia Bibliotek og Velkomstcenter og Fredericia Bymuseum.

Hold en pause undervejs og nyd Fredericias spisesteder

Fordelen ved en analog gådejagt er, at I kan løse gådejagten i det tempo, der passer jer, og når I har lyst!

Moses & Cathrine: Forbandet kærlighed tager som udgangspunkt ca. 2 timer, men I kan sagtens lægge et stop ind undervejs, hvis I har brug for noget at spise eller en forfriskning.

Find en oversigt over Fredericias spisesteder her!

Nye aktiviteter i Fredericia for store og små

'Moses & Cathrine: Forbandet kærlighed' er blot en af flere nye aktiviteter i Fredericia. Gådejagten er ideel for voksne grupper og familier med større børn, mens familier med mindre børn kan prøve den nye familieaktivitet 'Tapper Soldat på Mission'.

Er I mere til naturoplevelser og livet til havs kan I hele sommeren komme på spændende hvalsafari med en af de mange turbåde, som sejler fra Fredericia.

Find en oversigt over alle Fredericias aktiviteter og attraktioner her!

 

Se, hvad andre deler på Instagram

#visitfredericia