Recharge Destination Trekantomraadet Lillebælt
GASTRONOMI - Bror Ditlev-Kolding-DestinationTrekantomraadet

The Heart of Jutland

Close to you

Træk stikket. Pak tasken. Forlad hverdagens trummerum og brug tid på det, der betyder mest: Venner. Kærlighed. Børn. Familien. Din partner. Slap af i naturen. Nyd kulturen. Smag på det land, der ligger foran dig. Slip klokkestrengen og giv dig og dine tid.
Bliver du så mere lykkelig i dit liv? Det ved vi ikke. Men tid til at opleve. Og tid til at lade op. Det er i hvert fald noget, vi kan give dig, når du besøger Jyllands Hjerte.
Vi vil gerne hjælpe dig til at finde netop de oplevelser, som vil gøre din ferie her hos os til et af årets højdepunkter. Noget, du vil mindes, tale om og måske endda vende tilbage til. Fordi her er mere at komme efter.
Det gør vi med temaer og genveje til udvalgte ture, som du finder nedenfor.

Nyd dem.
 

Temaer i The Heart of Jutland

Udvalgte ture i The Heart of Jutland

Den Store Kultur-Tur

Tag to eller tre dage med fokus på kunst og design. Start på Koldinghus, hvor arkitekturen er en oplevelse i sig selv. 
Nyd også en tur på et af Danmarks førende kunstmuseer, Trapholt. Her kan du bl.a. udforske klassisk møbeldesign og skiftende internationale udstillinger.
Interesserer du dig for nutidigt design og arkitektur er LEGO® House et must-see.  
Tag en byvandring i Kolding med fokus på design eller en slentretur på havnekajen i Vejle, hvor arkitektoniske stjerner står og venter. Se en folder over byvandring i Vejle.

Gastronomi - Go. Eat. Meet. Local

Gastronomien har gode forhold i Jyllands Hjerte. Fede jorde mod øst. Mere magre mod vest. Fjord og hav lige uden for vores dørtrin. Masser af lokale råvarer. Bær, svampe, grønt, vildt, grise med krølle på halen, lam, fjerkræ, mikrobryg. To restauranter, som Michelin har givet stjerner på skulderen. Og en underskov af ambitiøse køkkener, der ikke vil stå tilbage for ’De store’. Det giver god mad på tallerkenen. Og har du smag for det, så se mere på Gastronomi i The Heart of Jutland
 

3000 års historie på 3 dage

Tidsrejsen begynder ved Vejle, hvor en kvinde led en grum skæbne i mosen. Måske som offer til guderne. Du kan se Haraldskærkvinden på Kulturmuseet i Vejle. Fortsæt videre til Kongernes Jelling, hvor Danmark blev født. Besøg middelalderen og kongeslottet Koldinghus. Bliv fascineret af brødremenighedsbyen Christiansfeld. Oplev det hårde liv på gården i 1900-tallet. Og gys over 1940’erne med et besøg i Gestapos celle
 

Michelin i The Heart of Jutland

Vinkælder, Grand Royal by MeMu

Grand Royal by MeMu

Foto: Grand Royal by MeMu
Ti Trin Ned - Fredericia - Gastronomi

Ti Trin Ned

© Visit Fredericia
Foto: Ti Trin Ned
GASTRONOMI - LYST-Vejle-DestinationTrekantomraadet

LYST

Foto: Destination Trekantområdet