©  Foto:

Gorilla Park Vejle

Trætopklatring er en fantastisk fællesoplevelse for voksne og børn i alle aldre. I den smukke Nørreskov - tæt ved byen og ikke langt fra Dyrehaven og Skyttehuset - finder du Gorilla Park Vejle, en klatrepark med 7 individuelle forhindringsbaner.

Om Gorilla Park 

Banerne i Gorilla Park er i varierende højde og sværhedsgrad, så der er oplevelser til alle uanset størrelsen på vovemod. Her kan du slå dig løs i bedste Tarzan og Jane stil i adskillige timer.

Gorilla Park Vejles letteste bane er kun 1,5 meter over jorden, med nemme og sjove forhindringer, og herefter stiger sværhedsgraden proportionalt med banenumrene, for at slutte af med den meget udfordrende Alpha bane!

Klatring kræver ingen specielle forudsætninger ud over lysten til at have det sjovt, samt at kunne lide store mængder af frisk luft og fysisk aktivitet i skønne omgivelser.

Gorilla Park benytter det patenterede og prisvindende Safe Link SSB karabin system. Inden du begiver dig ud i klatringens kunst, modtager du en kyndig instruktion af uddannede instruktører om sikkerhed og adfærd på banerne. Herefter er det bare at begive sig ud på "jungleeventyret" imellem trætoppene.

Mulighederne er mange, men du kan bl.a. snowboarde, cykle og tarzan-svinge dig igennem skoven. Totalt har Gorilla Park Vejle over 2 km. forhindringsbaner med mere end 100 forskellige klatreelementer og herunder adskillige svævebaner.

Medarbejderne giver fælles instruktioner hver hele time (sidste instruktion 4 timer før lukketid) med maksimalt 40 personer pr. hold. Derfor anbefales det, at du booker tid i forvejen, så du er sikker på en plads. Booker du online minimum 24 timer før, sparer du kr. 35,- pr. person. Instruktionen kan vare op mod en time.

Prisen er inkl. instruktion, leje af udstyr og klatring i 4 timer.

Vær venligst opmærksom på varierende åbningstider, som løbende bliver udvidet. Det er muligt at besøge parken i weekender, ferier og på helligdage i perioden fra første lørdag i april til og med anden lørdag i november. 

Når du trænger til et hvil, kan du nyde forskellige snacks og forfriskninger fra Cafe GO!rillax i det hyggelige picnicområde.

Book online på www.gorillapark.dk.

Prøv også det populære Gorilla Big Swing. Her er tale om en gigant gynge som for alvor får adrenalinen til at pumpe! Du hejses op til 15 meters højde, hvor du selv trækker splitten, som aktiverer fornemmelsen af frit fald, inden du glider over i det store swing. Til sidst opleves følelsen af vægtløshed før tilbage-swinget. En oplevelse til alle jer, som bare ikke kan få nok adrenalinsus.