Gå til indhold
Grøn oplevelse
©  Foto:

IBC Innovationsfabrikken konference venues i Kolding

Ønsker I at holde møde i et inspirerende miljø med højt til loftet, så er IBC Innovationsfabrikken lige netop stedet for Jer. Her er der plads til lige det, I ønsker. Her findes mange forskellige mødelokaler, hvor I blandt andet kan sidde samlet om mødebordet eller holde en stor konference. Når I får brug for en pause, så tag et slag bordtennis eller sæt tænderne i den lækre mad fra kokken.

IBC Innovationsfabrikken

 
Når I skal holde møde, kursus eller konference i Kolding, kan vi guide jer godt på vej og hjælpe jer fra start til slut med at skabe de rette kontakter, finde de perfekte omgivelser eller give inspiration.
 

Et bedre sted at lære 

Lokaler

Når du træder ind på IBC Innovationsfabrikken, vil du fornemme det inspirerende miljø og den gode stemning. Her er højt til loftet og samtidig ro til fordybelse. Sammen med den smukke, utraditionelle arkitektur er rammerne til jeres næste møde eller konference på plads. IBC Innovationsfabrikken er placeret i den bygning som tidligere husede træbeskyttelsesvirksomheden GORI. I dag er det et moderne uddannelsesunivers, hvor omdrejningspunkterne er videndeling, undervisning, seminarer, konferencer og socialt liv. Vi har alt fra førsteklasses lokaler til auditorier og åbne arealer. I de åbne arealer er mulighederne næsten uanede. I den tidligere lagerhal på 3200 m2 afholder vi bl.a. fester, messer, udstillinger og konferencer.

Aktiviteter

De store grønne områder rundt om IBC Innovationsfabrikken indbyder til gåture, og en ny anlagt amfiscene åbner for endnu flere muligheder. Indendørs giver badmintonbanen eller bordtennisbordene mulighed for et powerbreak og de komfortable møbler til en afslappet sludder eller indgående diskussion om ét af dagens emner. IBC Innovationsfabrikken har eget køkken og cafe. Køkkenchefen på IBC Innovationsfabrikken, prioriterer højt, at maden er lavet af kvalitetsråvarer, ligesom han også byder på nye smagsindtryk - hver dag. Vi tilbyder ”Kok Amok” for virksomheder. Et koncept, hvor dine medarbejdere selv laver maden under vejledning fra køkkenchefen. En sjov og inspirerende oplevelse, der afsluttes med at nyde maden, der blev kreeret.

Hjemmeside - IBC Innovationsfabrikken

Share your experiences with us: