©  Foto:

Koldinghallerne SYDBANK Arena - Mødelokaler og konference faciliteter

Koldinghallerne Sydbank Arena er et nyrenoveret sportscenter med lyse moderne faciliteter – her er plads til årsmøder, konferencer, udstillinger, messer og meget mere..

Koldinghallerne SYDBANK Arena er et ny renoveret sportscenter med bl.a. tre sportshaller, 10 bowlingbaner samt nybygget sportel med 55 velindrettede og godt udstyrede dobbeltværelser fordelt på 4 etager, alle med eget bad, hårtørrer, internet og TV. Det samlede byggeri er på ca. 6.000 m2 fordelt på 3 etager.
Koldinghallerne har plads til mere end 6.500 gæster, i de 3 haller.

Hos SYDBANK Arena er lokalerne lyse og venlige, luften er frisk og maden sund og lækker. Her er masser af mulighed for at få både sved på panden og blæk på papiret, for i Koldinghallerne er der lagt op til aktivitet både i og uden for mødelokalerne.

Vi gør en ære i at imødekomme jeres ønsker, behov og budget og tilbyder alt fra imponerende haller til mødelokaler og komfortable værelser.

SYDBANK Arena tilbyder moderne mødelokaler med plads til over 300 deltagere. Vores 3 haller benyttes udover idrætten også til messer, udstillinger, generalforsamlinger, årsmøder, firmafester, shows, koncerter med plads til op til 1600 personer.

Se meget mere på vores hjemmeside www.koldinghallerne.dk og send gerne en forespørgsel på mail til os, så finder vi sammen den perfekte løsning til netop dig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos os.