©  Foto:

Koldinghallerne SYDBANK Arena - Stort sportscenter i Kolding

Koldinghallerne er et nyrenoveret sportscenter med 3 sportshaller, kampsportsareal samt bowlingbaner.

 

Sydbank Arena, også kendt som Koldinghallerne, er et nyrenoveret sportscenter med bl.a. 3 sportshaller (hvoraf den ene er en trippel hal), kampsportsareal, brydelokale samt 10 bowlingbaner. 

Koldinghallerne har desuden sit eget Kolding Sportel med 55 velindrettede og godt udstyrede dobbeltværelser samt 4-køjesenge værelser fordelt på 4 etager. Alle værelser er med eget bad, hårtørrer, internet og TV.

I 2015 blev den nye Arena bygget, og hermed blev der dannet grundlag for endnu større arrangementer, events og sportsbegivenheder. Arenaen kan rumme 5000 gæster på tribunepladserne, men der er også mulighed for ikke at tage tribunerne i brug, og i stedet udnytte rummets fulde potentiale. Arenaen er ideel til især messer, koncerter og større fester.
Ved siden af Arenaen ligger Hal 2 placeret. Dette er vores multihal, der som udgangspunkt er indrettet til vores springgymnaster da der bagerst i hallen findes gode træningsmuligheder med nedsænkede springgrave og trampoliner. Hal 2 kan dog med lethed deles ved brug af mobile vægge, for på denne måde at skabe et præsentabelt lokale til fester og andre mellemstore arrangementer.

I vores café på stueetagen, står vores kyndige kokke klar til at kreerer en lækker menu til alle arrangementer. Herudover tilbyder caféen hver mandag-torsdag, kl. 17.00 – 19.00, en lækker dagens ret.

På 2. sal har sponsorerne i KIF Håndbold Elite optimale rammer med skybokse, stor lounge, bar og serveringsområder. Faciliteter som også vores kursus- og konferencekunder kan nyde godt af. Der er delvis udsyn til Arenaen fra flere af lokalerne.
Endelig har bryderne også fået unikke rammer på etagen, med deres helt eget træningsrum.

Koldinghallerne har sammenlagt plads til mere end 8.000 gæster, og vi står altid klar til at svare på forespørgsler eller komme med et uforpligtende tilbud
Så tøv endelig ikke med at kontakte os for yderligere information, eller kom ind forbi administrationen til en lille snak.