Gå til indhold
©  Foto:

Leg helt vildt i WOW PARK. Med Be Happy Pass

Hele familien kan lege med ude i den vilde skov. Kom helt til tops i trækronerne, gå under jorden eller hop med kæmpebolde.

En sjov familedag med masser af fart, hygge og natur
Kæmpestor lege- og forlystelsespark på størrelse med 40 fodboldbaner. Oplev det eventyrlige og sjove skovunivers. Kæmpe NYHED fra maj 2023. GIGANTEN: Skandinaviens højeste fritfalds-rutsjetårn på 25 meter!

Hvis du har fået et gratis Be Happy Pass
Husk dit Be Happy Pass. Fremvis det i WOW PARK shoppen og få dit seje Adventure Badge.

Om WOW PARK
Få en helt vild legedag i en forlystelsespark, der er tænkt helt anderledes end andre parker. Her kan du lege helt oppe i trækronerne. Rutsje ned i fuld fart. Løbe fra træ til træ i vilde hængebroer. Kælke - selv om det er sommer. Husk, at tage en, to eller ti ture ned ad vores vildeste nyhed, fritfalds-rutsjetårnet GIGANTEN med de tre vilde rutsjebaner:
LYNET - ram din topfart i frit fald fra 20 meters højde
SPIRALEN - snur amok i den vildeste skov
SKOVRACEREN - kæmp om den hurtigste tid med dine venner og familie.

  

© WOW PARK. Foto: WOW PARK

Hoppenet og vilde kæmpeslynger
Hop løs blandt kæmpebolde i store net. Giv den gas i en af de mange sværebaner. Tag et slynge-battle med mor og far i kæmpeslyngerne. Oplev de underjordiske huler. Find vej i de store labyrinter. Leg løs i Vandets Verden med små skibe i de mange minifloder. Lær, hvordan slusen fungerer. Lav dæmninger. Få vandet til at skifte retning. Kom og få gang i kroppen, legen og fantasien.

  

© WOW PARK. Foto: WOW PARK

Score 5.0 på Tripadvisor
WOW PARK er så nytænkende, at du ikke har prøvet noget lignende, før du har besøgt os. Er du i tvivl, så se, hvad gæsterne skriver om os på Tripadvisor: ”Fantastisk. WOW - et helt gennemført og fantastisk sted, som vi glæder os til at komme tilbage til, da vi slet ikke nåede at opleve hele parken”.

Share your experiences with us: