©  Foto:

Sommeren på Trapholt

Sidste chance for at se "Design til nye højder" om Nanna Ditzel før 11. august. Oplev også "Shaping a Pattern" af Maria Torp. Kreative workshops og sjove opgaver for børn hele sommeren. Gratis guidede ture dagligt. Køb din entrébillet nu!

Sidste chance for at opleve udstillingen "Design til nye højder" om Nanna Ditzel

Frem til den 11. august kan man opleve den anmelderroste udstilling "Design til nye højder" om designikonet Nanna Ditzel. Udstillingen præsenterer Ditzels farverige og innovative designs, herunder skumgummiuniverser, der opfordrer til leg.

Se udstillingen "Shaping a Pattern" af Maria Torp

For teenagebørn og voksne præsenterer Trapholt udstillingen "Shaping a Pattern" af Maria Torp. Udstillingen består af tolv portrætter af toneangivende aktivister og sætter fokus på menneskerettigheder og levevilkår på tværs af landegrænser.

Kreative workshops og oplevelser for børn og familier

Trapholt tilbyder kreative workshops og sjove opgaver for børn hele sommerferien. Børn inviteres til at interagere med udstillingerne gennem særlige opgavekort, som fører til en oplevelse af udstillingerne på en ny og engagerende måde. Fuldførte opgaver belønnes med stempler, og børnene kan deltage i kreative workshops, hvor de kan skabe deres eget Maria Torp-inspirerede portræt med collage og akvarelmaling. Workshops er åbne alle dage fra kl. 11-15.

Guidede omvisninger

Hver dag gennem sommeren (uge 27-32) tilbyder Trapholt korte introduktioner til udstillingerne samt guidede ture i Arne Jacobsens ikoniske Kubeflex-sommerhus. Disse omvisninger er gratis for alle museumsgæster. For en mere grundig omvisning kan der bookes ture via museets hjemmeside.

Daglige guidede ture og introduktioner:

  • 11.00-11.20: Arne Jacobsens sommerhus, guidet tur
  • 11.30-11.45: Maria Torp - Shaping a Pattern, introduktion
  • 13.00-13.20: Arne Jacobsens sommerhus, guidet tur
  • 14.00-14.15: Nanna Ditzel – Design til nye højder, introduktion
  • 15.00-15.20: Arne Jacobsens sommerhus, guidet tur
  • 17.00-17.20: Ekstra om onsdagen: Guidet tur i Arne Jacobsens sommerhus

Læs mere om sommeren på Trapholt på trapholt.dk.