©  Foto:

Tandlæger i Kolding → Dit tandlægebehov er i fokus ←

Tandlæge i Kolding med topmoderne udstyr


Hos Godt Smil tandlægerne i Kolding vil du opleve at vores tandlæger altid har den højeste faglighed, de har en stor erfaring indenfor tandpleje og behandling af tænder, derfor vil du altid kunne få det lavet du har behov for.
Samtidig med den professionelle tilgang, vægter vi også meget højt at alle skal have muligheden for at få behandlet deres tænder, derfor sørger vi altid for at holde priserne nede, dette kan lade sig gøre da vi har forhandlet fordelagtige tilbud hjem.
Derfor er det hos Godt smil tandlægerne du altid finder de bedste tandlæger, samtidig med at vi også er en billig tandlæge.


Tandlæge i Kolding
Vores tandklinik har sine hyggelige og lyse lokaler beliggende helt centralt i Kolding, lige for enden af gågaden, her vil du som det første blive mødt af vores altid glade og imødekommende receptionist.
Hos Godt Smil i Kolding har vi mange forskellige behandlingsmuligheder til dine tænder, så vi kan opfylde ethvert behov der skulle opstå, derfor må du aldrig tøve med at kontakte vores tandlæger i tandklinikken.
Hav altid din tandlæge i nærheden
Vi har 30 tandklinikker fordelt i hele landet, derfor vil du altid kunne bruge en af vores tandlæger, selv når du er på ferie i andre dele af Danmark. Så det vil stadig være trygt at gå til tandlægen, hvis du skulle få behov for akut tandlæge ved tandpine eller knækket tand, mens du holder ferie.


Implantat i Kolding
I Kolding byder vi på et hav af forskellige muligheder til din tandpleje, vi har f.eks. en stor erfaring indenfor implantater, så skulle du mangle en eller flere tænder vil det være muligt at isætte et implantat i stedet.
Vi tilbyder selvfølgelig også tandregulering, både til dig der har behov for at få tænderne rettet til så du f.eks. kan bide rigtigt sammen, men det er også en mulighed for dig der gerne vil have dine tænder rettet til af kosmetiske årsager.
Invisalign er den banebrydende tandretning, hvor din bøjle vil være usynlig, så denne mulighed er helt perfekt til dig der undgik togskinnerne i barndommen, selvom du havde behov for at få tænderne rettet til.
Invisalign kan blandt andet bruges til tilretning af krydsbid, over- eller underbid, tænder med mellemrum og tænder der sidder for tæt mm.
Men vi tilbyder mange andre tandbehandlinger som f.eks.
Tandeftersyn, tandrensning, Paradentose behandling, knogleopbygning, rodbehandling, proteser
mm.


Tandlægeskræk
Vi er selvfølgelig opmærksomme på at der er mange, faktisk hele 40 % der lider af tandlægeskræk i mere eller mindre grad, derfor har vi også udarbejdet flere forskellige muligheder der kan hjælpe dig med din tandlægeskræk.
Du kan se meget mere på vores hjemmeside, men du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os så vi sammen kan finde den bedste løsning, så dit tandlægebesøg bliver en behagelig oplevelse.