©  Foto:

Tjek kunsten på Trapholt. Med Be Happy Pass

Gå på opdagelse i det, de voksne kalder kunstens verden. Oplev kunst på en ny og sjov måde. Lav fx din egen udstilling.

Trapholt har oplevelser til hele familien

Sans, mærk og leg dig ind i den verden, voksne kalder kunst og design. Se interaktive udstillinger, du kan mærke på hele kroppen. Nyd en kreativ dag sammen. Gratis entre for alle u. 18.

Hvis du har fået et gratis Be Happy Pass

Få dit Adventure Badge og en gratis tegn-selv kunstplakat. Gå til vores billetsalg og vis dit Be Happy Pass.

Om Trapholt

Trapholt er et museum for hele familien. Og museet kan fint indtages af dig på fx 7 år eller dig på 43. Lav fx din helt egen udstilling. Gå på opdagelse og find de værker, som betyder noget for dig. Det kan være noget med sjove farver. Eller det, I som familien, synes er spændende. Eller noget helt andet... Ved hjælp af en rund brik, kan du udvælge værker og designe din helt egen udstilling. Velegnet for børn mellem 5-99 år.

 

Spændende opgaver og pilfinger-zoner

Til alle store særudstillinger laver Trapholt særlige opgaver eller lege, så kunst og design også taler til børn. De er helt gratis. I alle udstillinger finder du også sjove sansekasser eller andet, som du kan røre ved og lege med.

For de mindste

...er der en kunstjagt, hvor I skal lede efter dyrespor. Den jagt foregår i kælderen, hvor du skal finde værker med dyr.

Husk også, at Trapholt har en fantastisk park med den mest fantastiske udsigt over Kolding Fjord. Brug den gerne, hvis I har brug for en pause til at nyde naturen og/eller få brændt lidt krudt af.

Her får du et gratis Be Happy Pass

Du får et gratis Be Happy Pass til dig og familien, når du overnatter hos en af vores Preferred Partners.

Få seje Adventure Badges til jeres pas

Tag passet med ud til de steder, du finder i passet. Vis det, når I kommer frem, og få jeres badge. Mange steder har endda et ekstra tilbud. Du kan se alle attraktionerne her.