Grøn oplevelse
©  Foto:

Volkerts fylke - Smuk venue i Kolding midtby

Smukt moderniserede rammer med alt udstyr, som danner de perfekte rammer for jeres næste arrangement.

Volkerts Fylke byder dig velkommen til vores varierede udvalg af lokaler til brug af møder, konferencer, foredrag mm. Skal du afholde et arrangement i Trekantområdet, har vi helt sikkert en mulighed for at finde de rigtige rammer hos os i hjertet af Kolding. 

 

Som en ekstra fordel til vores attraktive konferencelokaler, tilbyder vi forskellige mødepakker. Dette betyder, at du kun behøver at fokusere på selve arrangementet, da vi tager os af alle detaljer. Udover vores skønne konferencefaciliteter, kan vi arrangere forskellige workshops, for at give dit arrangement det lille ekstra. Dette kan inkludere aktiviteter såsom klatring, kokkeskole, smagning, dans/yoga eller andet efter dine ønsker. 

 

Vi ligger belejligt placeret ift. motorvej og parkering, så når du vælger vores inspirerende lokaler, kan du også nyde godt af vores mange parkeringspladser, der let kan rumme alle dine deltagere. Vi skræddersyr vores mødepakker til dit specifikke formål, og vi tilbyder teknisk udstyr, gratis WiFi med højeste sikkerhedsstandarder samt lyse lokaler med plads til op til 350 deltagere. Vi ser frem til at gøre dit arrangement til en succesfuld og mindeværdig begivenhed.