Gå til indhold
©  Foto:

Vorbasse Camping - Camping med smukke omgivelser ikke langt fra Billund

Herude på den jyske hede ligger denne naturskønne helårsåbne campingplads.

Pladsen ligger i nærheden af en skov tæt ved en dejlig sø. Der er indkøbsmuligheder i gå-afstand fra pladsen og overfor ligger et dejligt fritidscenter med svømmehal, opvarmede børnebassiner, solarium, bibliotek osv. Derudover total ny hal inkl. lækkert fitness center.

Bemærk: Gratis adgang til svømmehal når du bor på pladsen.

Der er mulighed for at leje badmintonsbaner i hallen og tennisbaner lige ved siden af pladsen. Pladsen har gode legepladser med hoppepuder, boldbane, moon-cars er tilgængelig rundt på pladsen - hver dag i sommerperioden er der traktor rundfart for alle børnene. Hotspot på hele pladsen, computere m/internet adgang til rådighed og mulighed for at leje antennestik. Der er stor opholdsstue med tv, bordfodbold, bordtennis og LEGO bord.

Nybygget køkken, familierum og puslerum har givet pladsen et tiltrængt løft. Vi har gode faciliteter - gode toilet og bademuligheder for handicappede.
Nærmeste attraktioner er LEGOLAND, Lalandia (15 km) og Løveparken Givskud (35 km).

Det vil være en overdrivelse at udnævne Vorbasse til storby, men det høje service niveau og den gode indretning, har givet pladsen mange venner. Er bl.a. en meget besøgt vinterplads med mange arrangementer vinteren igennem. Er desuden udgangspunkt for et smut over grænsen eller til Esbjerg, hvor Fiskeri - og Søfartsmuseet absolut er et besøg værd.

Share your experiences with us: