©  Foto:

Snoghøjgårdparkens Teltplads

Pak dit telt og overnat under åben himmel midt i Snoghøjs skønne natur.

Overnatning i naturen på Snoghøjparkens teltplads

På Snoghøjparkens teltplads er et primitivt overnatningssted midt i fantastisk natur i Snoghøjparken. Teltpladsen ligger i kort afstand fra både Lillebælt og Fredericia og har alt det fornødne til et par overnatninger i det fri.

Læs mere om Snoghøjparkens teltplads og området omkring her! Her finder du også en guide til at opleve områdets natur.

Teltpladsens faciliteter

Det er tilladt at overnatte på Snoghøjparkens teltplads i max 2 nætter.

Gratis: Det er gratis at benytte Snoghøjparkens teltplads. Pladsen kan ikke bookes.

Toiletforhold: Snoghøjparkens teltplads ligger 200 meter fra Snoghøj Højskole, hvor der er adgang til toilet og vand. Nøgle til toilettet afhentes i Snoghøj Højskoles reception. 

Bålplads: På teltpladsen findes også en bålplads, der kan benyttes af de overnattende. Brænde skal selv medbringes. Kviste til optænding kan hentes i området.

Hund: Det er tilladt at færdes i området med heste og hunde i snor.

Indkøbsmuligheder: Der er ca. 2 km til nærmeste indkøbsmulighed (Løvbjerg).

Find vej til teltpladsen

Gl. Færgevej er en sidevej til Kolding Landevej, som går over Den Gamle Lillebæltsbro. Fra parkeringspladsen på Gl. Færgevej går en sti ned til teltpladsen vest for indkørslen til Snoghøj Højskole.

Naturoplevelser og aktiviteter lige uden for teltdugen

Snoghøjparkens teltplads ligger i det naturskønne område Snoghøj, vest for Den Gamle Lillebæltsbro og tæt på både Lillebælt og Fredericia. Fra teltpladsen er der kun 200 meter til Lillebælt, og du kan derfor nemt kombinere din telttur med en dukkert i Lillebælt.

Oplev natur, kultur og historie i Fredericia

I Fredericia finder du masser af muligheder for at kombinere kultur, natur og historie med gode shoppingmuligheder og hyggelige spisesteder. Oplev fx det store fæstningsanlæg Fredericia Vold, besøg Fredericias hyggelige gågader eller tag på kunstvandring i den nye bydel Kanalbyen. 

Camping midt i Naturpark Lillebælt

Naturområdet Snoghøjparken ligger midt i Naturpark Lillebælt, Danmarks største naturpark. Fra teltpladsen har du derfor kort afstand til fantastiske oplevelser og spændende aktiviteter med naturen i centrum. 

Aktiv ferie i Fredericia

Fredericia er masser af gode muligheder for en aktiv ferie eller en ferie fyldt med naturoplevelser - alt lige fra SUP-boards og mountain bikes til overnatning i shelter.
Find de mange aktivitetsmuligheder her!

Er du interesseret i at overnatte i naturen? Se Fredericias sheltere og teltpladser her!

 

Se, hvad andre deler på Instagram 

#snoghøjparken #visitfredericia