Påskeferie i Kolding
Flaget paa Skammlingsbanken

Forår i Trekantområdet

Få store oplevelser i Billund og Kolding i påskeferien

I foråret og i påskeferien byder Billund og Kolding på varierede aktiviteter for hele familien med noget for enhver smag. Trapholt og Koldinghus inviterer til kulturelle oplevelser med designudstillinger og historiske æggejagter. LEGO® House transformerer sig til et påskeunivers fyldt med LEGO-relaterede aktiviteter. På Museum Kolding kan børn og voksne dykke ned i traditionelle påskeaktiviteter, og MARK | Museet for en Ny Danmarkshistorie tilbyder sjove familieaktiviteter, der bringer Danmarkshistorien til live.

Gå på opdagelse i påskens aktiviteter i Billund og Kolding

Pige sidder i Nanna Ditzels Hanging Egg på Trapholt Kunstmuseum
Kenneth Stjernegaard

Gå på opdagelse på Trapholt i påskeferien

Trapholt tilbyder en palette af påskeaktiviteter fra 23. marts til 1. april. Engager dig i en påskejagt, hvor du kan opdage og vinde præmier, mens du udforsker Nanna Ditzels livlige designverden. Børn kan dykke ned i sjove, interaktive oplevelser. Oplev Arne Jacobsens designklassikere og forkæl dig selv i caféen. Besøget kan afrundes med unikke fund i museets butik eller en gåtur i parken. Adgang er gratis for børn under 18, og museet er lukket d. 25. marts.

Pige står med gækkebrev i hånden til påskeaktivitet på Koldinghus
Steen Pedersen

Oplev påsken på Koldinghus

Koldinghus inviterer til påskeaktiviteter fra den 23. marts til den 1. april, herunder en kongelig æggejagt, hvor børn og voksne kan dykke ned i slottets rige historie og samtidig samle klistermærker, som belønnes med et chokoladepåskeæg. Gæsterne kan også opleve håndværksmæssig finesse gennem demonstrationer og få en dybere forståelse af kongelige traditioner gennem specielle rundvisninger. Alle aktiviteter er inkluderet i museumsbillettens pris, og børn under 18 år har gratis adgang.

Dreng er i LEGO House og ser på påskeliljer lavet ud af LEGO
LEGO House

Gå opdagelse i påskeuniverset i LEGO® House

fra 21. marts til 23. april forvandles LEGO® House til et påsketema-univers med påskeæg, påskeharer, og en æggejagt, hvor deltagere kan vinde gaver og endda bygge deres egne LEGO påskeæg. Besøgende opfordres til at udforske husets Oplevelseszoner for at finde skjulte æg og nyde de mange andre aktiviteter, LEGO House tilbyder, som History Collection, Masterpiece Gallery, og de unikke spiseoplevelser, hvor man kan bygge sin menu med LEGO klodser.

Påskehare og påskeæg er ude foran Skamlingsbankens besøgscenter
Museum Kolding

Masser af aktiviteter hos Museum Kolding i påskeferien

Påskeferien på Staldgården, på Skamlingsbanken og i Christiansfeld byder på sjove og hyggelige familieaktiviteter. Børn kan bytte et gækkebrev til et påskeæg hos museumsværten, og kreativiteten får frit spil med forårsklip, farvelægning af papirspåskeæg og læring om gamle påsketraditioner. Prøv kræfter med æggeløb eller lav din egen vintergæk eller påskelilje i crepepapir for 20 kr. Aktiviteterne er gratis, dog med entre for voksne på 70 kr. i Søstrehuset, hvor påskehyggen foregår indenfor. Lukket d. 25. marts, men åbent 2. påskedag. Gratis for børn under 18 år.

Forår på Museumsgården Karensminde
MARK | Museet for en Ny Danmarkshistorie

Oplev påsken på Mark | Museet for en Ny Danmarkshistorie

Påskeferien hos MARK | Museet for en Ny Danmarkshistorie er spækket med sjove familieaktiviteter. Børn under 18 år får gratis adgang, mens voksne betaler 65 kr. Oplev den nye legeplads, gå på skattejagt, klip gækkebreve, og bliv årets trantemester i 'Leg med æg'. Tirsdag og onsdag tilføjes desuden særlige oplevelser med Karensmindes Venner: bålhygge, håndværk, kreative sysler og hestevognsture, plus pløjning og grisevæddeløb.

Events i påskeferien

Gå på opdagelse i vores eventkalender og se, hvad du og din familie kan oplevelse i vores område i løbet af påskeferien.

Hotel-Billund
Overnatning i Billund
Hotel Koldingfjord se fra vandet
Overnatning i Kolding
Bølgen i Vejle - Destination Trekantomraadet
ART & DESIGN
HISTORY AND CULTURE - Koldinghus from the outside
HISTORY AND CULTURE