©  Foto:

Natureventyr på Østerstrand

Hjælp Otto med at redde Fredericia fra havfruernes oversvømmelse!

"Da havfruerne oversvømmede Østerstrand"

Vidste du, at Fredericias bystrand Østerstrand har sit helt eget eventyr? Det er den perfekte familieaktivitet, og så er det gratis!

Gratis natureventyr om Østerstrand

"Da havfruerne oversvømmede Østerstrand" er titlen på Fredericias gratis naturfortælling, lavet af virksomheden Natureventyr. Natureventyret er en unik mulighed for at kombinere skønne naturoplevelser med en spændende fortælling for både store og små.

Natureventyret gør det muligt at opleve naturen på en helt ny måde! Gennem appen lytter I til fortællingen og guides rundt i området. Hver gang I når til et nyt spot, kan I høre næste kapitel i fortællingen. Natureventyret er indtalt af den kendte børnevært Katrine Bille.

Eventyrlig naturoplevelse i Fredericia for hele familien

Natureventyr er skabt for børn mellem 3-8 år og deres familier. Natureventyrene følger altid en børnevenlig rute og der er garanti for spænding undervejs! Hvert kapitel tager nemlig udgangspunkt i de ting, som kan opleves undervejs på turen - som både kan høres, røres, ses og gøres.

Oplev Østerstrand og Fredericia Vold

"Da havfruerne oversvømmede Østerstrand" foregår langs Østerstrand og videre op på Fredericia Vold, et af Nordeuropas ældste og bedst bevarede voldanlæg. Herfra er der en helt fantastisk udsigt over fæstningsbyen Fredericia og Lillebælt.

Turen ender tilbage ved Østerstrands cirkelbro, hvor der er toilet- og badefaciliteter. I kan derfor nemt kombinere jeres natureventyr med en badetur i Lillebælt. Om sommeren kan I også nyde kolde og varme forfriskninger, lette retter, snacks og is hos Urbania Beach Bar, som ligger på Østerstrand.

Natureventyret om Otto og Lillebælts havfruer

Natureventyret "Da havfruerne oversvømmede Lillebælt" handler om drengen Otto, som elsker at lede efter fossiler og strandsten på Østerstrand. Men en dag kaster Lillebælts havfruer en forbandelse, som får vandet på Østerstrand til at stige, så hele stranden oversvømmes. Nu må Otto finde ud af, hvorfor havfruerne oversvømmer stranden og hvordan han bryder forbandelsen inden vandet oversvømmer hele Fredericia!

Lillebælt: Et fossil- og strandstens-mekka

Lillebælt er kendt for at være et kystområde med mange fossilfund, og Østerstrand er også et godt sted at lede efter fossiler og specielle strandsten. Det er en hyggelig familieaktivitet, hvor I samtidig kommer tættere på naturen. Og som gevinst må I selvfølgelig tage jeres fine fund med hjem!

Find mere information om strandstens- og fossiljagt langs Lillebælt her!

Sådan høres natureventyret

Natureventyret om Østerstrand kan høres via appen "Natureventyr". 

Appen er gratis og kan downloades via App Store og Google Play. Fredericias natureventyr er gratis.

 

Se, hvad andre deler på Instagram

#fredericiavold #østerstrand #visitfredericia