Cykelferie i Kolding

Foto: Destination Trekantområdet

Cykeloplevelser i Kolding

Oplevelser på to hjul står i kø

Noget af Danmarks smukkeste natur står klar. Med bakker, ådale, flade etaper, vand, kyststrækninger og skove. Samtidig er området fyldt med kultur, historie og vigtige bygninger. Så uanset hvorfor du cykler – om du kører for at få pulsen op eller om du nyder en rolig ferietur – finder du de gode veje og stier hos os.

Mange af ruterne går gennem ådalen, skove og enge. Andre fører dig ud på de små landeveje. Fælles for alle ruter er, at der er masser af natur og kultur på vejen rundt forbi de mange historiske perler på Kolding-egnen.

 

Ride MTB in the Marielund forest in Kolding
Destination Lillebaelt

Mountainbike i Kolding

Kolding her ikke kun landevej og stier, du kan cykle på. Vi byder også på fede MTB-ruter. Så er du til stejle nedkørsler og snoede skovstier, så se mere om ruterne i Kolding og omegn her

Cykeltur i Kolding
VisitKolding

Cykelruter ved Kolding

I og rundt om Kolding finder du mange forskellige cykelruter. Se dem her og vælg den, der passer dig og jer.

Lej din cykel i Kolding
VisitKolding

Cykeludlejning i Kolding

Lej din cykel i Kolding og kom ud på tur i naturen.

Bed&Bike i Kolding
Visit Kolding

Bed & Bike i Kolding

Er du på cykelferie i Kolding og mangler et sted at overnatte, så find alle steder med Bed & Bike i Kolding med et klik. De tilbyder faciliteter, som du efterspørger som cykelgæst. Her kan du tjekke din cykel godt igennem efter en lang dag på landevejen. Du kan også få relevant information og god forplejning.

Østersøruten - N8 gennem Kolding og Christiansfeld

Østersøruten er en af Danmarks nationale cykelruter. Den er 820 km lang. Og en del af de smukkeste kilometer går gennem Kolding og Christiansfeld. Læs mere om ruten og de seværdigheder, du kan opleve på turen rundt.

N8 - Østersøruten

 

Cykeltur på landevej i Kolding
VisitKolding

Planlæg din cykeltur i Kolding

Naviki er en cykelapp, du kan bruge direkte på din smartphone. Den findes i en gratis grundversion med mulighed for tilkøb af enkelte funktioner. Brug Naviki til at finde den bedste rute til dit mål.

Cykeltur til stranden i Kolding
VisitKolding

Tur til stranden?

Mange af Koldings strande ligger tæt på byen, Så du kan nemt cykle derud. Se listen over strande her.

Ruten i Kolding Tour de france

Tour de France - 2022

Foto: VisitKolding

Prøv Tour de France-ruten 2022 her

Tour de France rullede fra Vejle gennem Kolding og Christiansfeld til Sønderborg. Find ruten her – og prøv den – eller den del, der gik gennem Koldingområdet. Tag fx bjergspurten ved Hejlsminde Strand og test, om du har bedre ben end Magnus Cort havde, da han satte rekord i Tour de France ved at vinde de første 11 bjergspurter.

Du kan via linket hente ruten som pdf eller GPX-fil.

Bike Friends i Kolding

Når du kommer til vores område på cykel, har du en række venner, der er klar til hjælpe dig med værktøj, lappegrej og ny luft i dækkene. Du kan også få vandflaskerne fyldt op m.v.

Hvil på cykelturen i Kolding

Bike Friendes i Kolding

Foto: VisitKolding