Om LEGOLAND® Billund Resort

Foto: LLBR

I LEGOLAND® Billund Resort arbejder LEGOLAND®, Lalandia®, LEGO® House, GIVSKUD ZOO, WOW PARK, Billund Lufthavn sammen med fire kommuner om at skabe verdens bedste familieferie. Her er de 20 top-attraktioner. Nyd dem.

Sus afsted i den grønne drage-rutsjebane i LEGOLAND® Parken. Eller prøv nogle af de andre 50 forlystelser for børn og børnefamilier.

LEGOLAND®

Foto: LLBR
Prøv nogle af de mange aktiviteter i vandet for hele familien i det kæmpe feriecenter Lalandia.

LALANDIA®

Foto: LLBR
Gør som familien her. Tag på bilsafari og se næsehorn, ulve og løver. Eller udforsk dinosaurparken eller kig forbi gorillaerne, brillebjørne eller pingvinerne.

GIVSKUD ZOO

Foto: LLBR
Drengen svinger sig i torvet fra trætop til trætop. Der er også lange hængebroer mellem trætophytter. Her er fri leg for både voksne og børn.

WOW PARK

Foto: LLBR
Build the Change hos LEGO® House ny udstilling

LEGO® House

© LEGO House
Foto: LEGO House
Klæd dig ud som en kongelig. Eller prøv at spille bowling, som man gjorde det i gamle dage. Slottet har mange aktiviteter til børnefamilier.

Koldinghus

Foto: LLBR
En familie går ned gennem den lange gang, der er fyldt med spændende kunstværker. De har oplevet nogle af de mange tilbud, som museet har til børnefamilier.

Trapholt

Foto: LLBR
Tag på skattejagt rundt på museumsfarmen med hjælp fra en billedbog, som du kan tage med hjem efter din ferie. For dem, der succesfuldt gennemfører jagten, venter der en præmie. Nyd en aktiv familieferie på LEGOLAND® Billund Resort.

MARK

Foto: LLBR
Mød den asiatiske dværgodder på billedet i haven. Oplev også 100 andre dyrearter fra fiskekatte, over jaguarer til krybdyr og forskellige slags aber.

Skærup Zoo

Foto: LLBR
Gør som drengene på billedet. Prøv en af de mange baner i klatreparken, der ligger i de smukkeste omgivelser. Banerne findes i mange sværhedsgrader, så selv børn fra 4-års alderen kan være med.

Gorilla Park

Foto: LLBR
Nyd den nye spraypark som børnene gør det. Eller svøm en tur i en af de mange udendørs eller indendørs swimmingpools. Slut besøget med en omgang afslappende saunagus.

Slotssøbadet

Foto: Slotssøbadet
Dreng har det sjovt med at være højt op på den gamle Lillebæltsbro.

Bridgewalking

Foto: LLBR
3 børn kører om kap i Gokarts. Børn, der er 7 år og 120 cm høje, kan køre i specialbyggede gokarts. Hele familien kan få en dag med masser af fart og spænding.

Racesyd

Foto: LLBR

Se vores store attraktioner og mange overnatningssteder

Start her med at gå på opdagelse i de mange spændende tilbud. Find fx de steder, der giver ekstra oplevelser og gaver til alle med et pas. Brug dit Be Happy Pass og få verdens bedste børneferie.

Du får et gratis Be Happy Pass, når du overnatter hos en af vores Preferred Partners