Koncert i december
Kolding Storcenter Julen

Oplev julestemningen i Trekantområdet

Foto:VisitKolding&VisitKolding
Lad dig fortrylle af julestemningen i Billund og Kolding.

Julestemning og julehygge i Billund og Kolding

Gå i de smukke oplyste gader i Kolding midtby, og mærk julestemningen når duften af brændte mandler fylder gaderne, og butikkerne inviterer indenfor til julehandel. I Kolding Storcenter kan I møde julemanden og se den smukke udsmykning af centret.

I Billund kan du blive fortryllet af julestemning til Jul i LEGOLAND® og julebyg i lange baner hos LEGO® House.

Juleaktiviteter i Billund og Kolding

Julebord på Koldinghus
Koldinghus

Julemarked på Koldinghus

I december afholder Koldinghus deres helt unikke julemarked, hvor du rundt i slottes sale kan finde boder med kvalitets varer. Et bredt udvalg inden for kunsthåndværk, julepynt, lokale fødevarer, tøj, smykker og meget andet. Rundt på Slottet er der masser af julestemning, julemusik, pynt og drillejulenisser og naturligvis også en juleworkshop og masser af julestemning i Slotsgården.

En pige og hendes far bygger på med LEGO®-klodser, mens det er jul
LEGO® House

Byg uforglemmelige juleminder i LEGO® House

LEGO® House inviterer dig ind til den årlige juletradition fra 14. november til 30. december. Kom indenfor i varmen til en legende jul og byg juleminder for livet. Her får du et særligt drys julemagi, som ingen andre steder. Oplev gigantiske juletræer, kreative klodsdekorationer og juleaktiviteter for både store og små LEGO fans. Så tag familien eller vennerne under armen og byg juleminder for livet.

Som noget nyt kan du denne jul også vælge at få det ultimative LEGO juleophold, som giver adgang til både LEGO House, LEGOLAND® og en overnatning på Hotel LEGOLAND® samt en ekstra speciel julegave.

Julemarked på Trapholt i Kolding
Trapholt

Julemarked på Trapholt

Den første weekend i december åbner Trapholt dørene for årets julemarked. I de stemningsfyldte sale udstiller og sælger mere end 50 af Danmarks dygtigste kunsthåndværkere deres kunsthåndværk i form af keramik, glaskunst, smykker, mode, boligtekstiler, grafik og papirkunst i forskellige stilarter og udtryk.

Trapholts café, Gustav Lind, der er placeret med smuk udsigt til Kolding Fjord, er ligeledes kommet i julestemning og byder på varme drikke og søde fristelser til ganen. Julemarkedet finder sted lørdag og søndag 2. og 3. december kl. 10-17. Billetprisen er kun 65 kr. og giver adgang til hele museet, hvor man udover julemarkedet også kan opleve den anmelderroste designudstilling Nanna Ditzel – Design til nye højder, der fejrer 100-året for den ikoniske danske designer.

Julemarked på Museumsgården Karensminde
Mark | Museet for Ny Danmarkshistorie

Julemarked på Museumsgården Karensminde

Oplev et helt særligt julemarked i de hyggeligste kulturhistoriske rammer på Museumsgården Karensminde: boder med kunsthåndværk, åbne værksteder, hestevognsture, drillenisser, dyrenes julesnak, besøg af Julemanden og meget mere.

Geografisk have Julemarked
Geografisk Have

Julemarked i Geografisk Have

I november kan I besøge det bæredygtige julemarked i Geografisk Have. Her vil være masser af aktiviteter, boder med gode ideer til julegaver og lækkerier til ganen. Der vil være musik, hyggelig julestemning med julemand, mulighed for køb af æbleskiver og meget andet. 

Oplev julestemning i Christiansfeld

Jul i Christiansfeld

Foto: Eva Kristensen

Mærk den helt specielle julestemning i Christiansfeld i julemåneden, når de smukke adventsstjerner pynter i bybilledet, og duften af de lækre honningkager fylder de gamle smukke gader. Oplev også de helt særlige juletraditioner der er forbundet med Brødremenigheden og shop lokal fremstillede varer i de små butikker i byen.

Christiansfeld julestjerne
Koldinghus

Historien om Stjernen

Helt fra gammel tid har man i Christiansfeld brugt en meget speciel adventsstjerne af papir, formet som en morgenstjerne med 25 spidser. 
Den er fremstillet i Herrnhut og blev kendt i Danmark gennem Brødremenigheden i Christiansfeld og bruges mange steder i Tyskland. Hver år laves stjernen som en Årsstjerne i en ny farve i et begrænset antal.

Christiansfeld i julestemning
VisitKolding

Byrundvisning - Stjernestunder

Oplev Christiansfeld i december, med den smukke Herrnhutstjerne i gaderne og den velsmagende honningkage. Hør om byen og Brødremenighedens historie samt den helt særlige byplan og arkitektur. Turen har også fokus på historien om den karakteristiske Herrnhutstjerne og julens traditioner. Turene foregår på faste datoer - se dem her og køb billetten

 

Julekoncerter og juleteater i Trekantområdet

Koncerter Jul Kolding
Visit Kolding

Oversigt over koncerter i Kolding

Her kan du gå på opdagelse i en oversigt af koncerter i Kolding.

Koncert i december
VisitKolding

Oversigt over koncerter i Billund

Her kan du gå på opdagelse i en oversigt af koncerter i Billund.

Book en overnatning og få lidt ekstra julehygge

Kan I slet ikke få nok af julestemningen i vores område så bliv lidt længere. Overnatningsstederne i Trekantområdet står klar til at byde jer velkommen og kræse lidt ekstra om jer her i den mørke tid hvor hygge og afslapning står højt på ønskelisten.

Julehygge Comwell Kolding
Comwell

Comwell Kolding

Bo tæt på både Kolding Storcenter og Kolding midtby når du overnatter på Comwell. Nyd de moderne rammer og den dejlige mad på hotellet tæt på centrum, og gå en tur i den smukke skov, Marielund, der ligger lige ved hotellet.

Kolding Hotel Apartments julen
Kolding Hotel Apartments

Kolding Hotel Apartments

Bo centralt i Kolding - tæt på Koldinghus, Slotssøbadet og midtbyen hvor der kan shoppes i de mange små lokale butikker.

Andre overnatningsmuligheder i Trekantområdet

Danhostel by night Kolding
Danhostel Kolding

I Trekantområdet finder du mange muligheder for overnatning, små hyggelige Bed & Breakfast, vandrehjem eller hvad med en hyggelig bondegårdsferie med dyr og masser af natur - se dem alle her.